DayTrading: Wtorek 22.09.2015
Re: DayTrading: Wtorek 22.09.2015
Masz trzymać L, a wieczorem pogadamy, nie nadawać mi na priv, trzymać, a najlepiej zamknąć komputery na kilka godzin
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
widzisz co bys chcial zobaczycmikiFX pisze:Masz trzymać L, a wieczorem pogadamy, nie nadawać mi na priv, trzymać, a najlepiej zamknąć komputery na kilka godzin
moze odbije ..moze ..moze...moze
-- Dodano: wt 22-09-2015, 16:30 --
SL DAX zamkniety na plus
to jeszcze raz L 9630 SL 9590
Sorry że idealnie się nie wstrzelę fx to nie sprzedawanie skarpet na straganie gdzie cena jest z góry ustalona, może ty powiesz jaką w tym momencie zająć pozycję na edku niż ciągle krytykujesz tych jak ja którzy są NADAL w L od 1.1162spontfx pisze:widzisz co bys chcial zobaczycmikiFX pisze:Masz trzymać L, a wieczorem pogadamy, nie nadawać mi na priv, trzymać, a najlepiej zamknąć komputery na kilka godzin
Czy przy nakręcaniu kierunku ty właśnie pierniesz i pomylisz się o mniej niż 30pips, tego ci życzę
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2015, 16:33 przez mikiFX, łącznie zmieniany 1 raz.
napisalem wczesniej dla mnie L bede obserwoal 1.1085 okolicemikiFX pisze:Sorry że idealnie się nie wstrzelę fx to nie sprzedawanie skarpet na straganie gdzie cena jest z góry ustalona, może ty powiesz jaką w tym momencie zająć pozycję na edku niż ciągle krytykujesz tych jak ja którzy są NADAL w L od 1.1162spontfx pisze:widzisz co bys chcial zobaczycmikiFX pisze:Masz trzymać L, a wieczorem pogadamy, nie nadawać mi na priv, trzymać, a najlepiej zamknąć komputery na kilka godzin
SPONDZ A teraz co piszesz tylko, to do Wikipedii napisz o swoich przemyśleniach, bo tu się pozycję zajmuję, ja wolę mieć L od 1.1162 niż nie mieć nic z wyjątkiem strachu przed L i S i patrzenia w ekran
a jak zacznie rosnąć to nagle będziesz w pozycji i zajmiesz S od...ja myślę, że ty już wszystkie rozumy zjadłeś
a jak zacznie rosnąć to nagle będziesz w pozycji i zajmiesz S od...ja myślę, że ty już wszystkie rozumy zjadłeś
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2015, 16:39 przez mikiFX, łącznie zmieniany 1 raz.
powodzenia z ta LmikiFX pisze:SPONDZ A teraz co piszesz tylko, to do Wikipedii napisz o swoich przemyśleniach, bo tu się pozycję zajmuję, ja wolę mieć L od 1.1162 niż nie mieć nic z wyjątkiem strachu przed L i S i patrzenia w ekran
ja wole ja zabrac 1.1085 i postawic SL 1.1070 niz patrzec jak Ty w minusy
ja byc moze bede zarabial a Ty moze odrabial
ale powodzenia
ty nie zarabiasz tylko patrzysz w ekran pisząc poziomy oddalone o x pips, bo akurat chwilę spada lub rośnie, chcesz się popisać, jakbyś był pewny spadku to byś S zapakował, tak samo jak ja L na 1.1162 bo jestem pewny wzrostuspontfx pisze:powodzenia z ta LmikiFX pisze:SPONDZ A teraz co piszesz tylko, to do Wikipedii napisz o swoich przemyśleniach, bo tu się pozycję zajmuję, ja wolę mieć L od 1.1162 niż nie mieć nic z wyjątkiem strachu przed L i S i patrzenia w ekran
ale powodzenia
mikiFX pisze:ty nie zarabiasz tylko patrzysz w ekran pisząc poziomy oddalone o x pips, bo akurat chwilę spada lub rośnie, chcesz się popisać, jakbyś był pewny spadku to byś S zapakował, tak samo jak ja L na 1.1162 bo jestem pewny wzrostuspontfx pisze:powodzenia z ta LmikiFX pisze:SPONDZ A teraz co piszesz tylko, to do Wikipedii napisz o swoich przemyśleniach, bo tu się pozycję zajmuję, ja wolę mieć L od 1.1162 niż nie mieć nic z wyjątkiem strachu przed L i S i patrzenia w ekran
ale powodzenia

Wzorat pewny, ale najpierw 1.1088
a tak serio, dzisiaj z usa wyszlo info ze podniosa stopy w 2015 roku mozliwe ze w pazdzierniku, jak dla mnie to teraz L to bede szukal przy 1.03 najwczesniej, teraz tylko S, kazde podnicie to okazja do S.
Pzdr

Pzdr
I możesz mieć racjęniceone pisze:Wzorat pewny, ale najpierw 1.1088a tak serio, dzisiaj z usa wyszlo info ze podniosa stopy w 2015 roku mozliwe ze w pazdzierniku, jak dla mnie to teraz L to bede szukal przy 1.03 najwczesniej, teraz tylko S, kazde podnicie to okazja do S.
Pzdr

a jak widzisz USD/PLN? bo grasz na PLNach... 3.80 ? 3.90? 4.00 ? Bo na 3.40 co Żaba pokazywał chyba nie ma opcji.... przynajmniej na teraz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami