ja mam 0.5lota kupione E/U, może strzeli bez tegopedro pisze:kupuj, kupuj, może drgnie : )mikiFX pisze:ja tylko chcę wzrostu E/U, skoro ci to pasuje to OK, i tyle
tsunami na dax
100pips najniższa miesięczna

ja mam 0.5lota kupione E/U, może strzeli bez tegopedro pisze:kupuj, kupuj, może drgnie : )mikiFX pisze:ja tylko chcę wzrostu E/U, skoro ci to pasuje to OK, i tyle
tsunami na dax
Jak jesteś ryzykantem i ci nie zależy, to ci odpisuje, wsadź teraz L i czekaj, zwrócę stratę, kupuj, wiem że nie wiesz dlaczegopamod pisze:Oanda wróży z fusów i przewiduje że ok 17:30 edek poleci na 1,1099no w sumie duzo mu nie brakuje
Teraz wejdź w L, zwróce ci stratę, ale ty podzielisz się zyskiem 80% dla mnie, 20% tobie jeśli powiem ci do kiedy masz trzymaćpamod pisze:Oanda wróży z fusów i przewiduje że ok 17:30 edek poleci na 1,1099no w sumie duzo mu nie brakuje
jesteś szalonymikiFX pisze: Teraz wejdź w L, zwróce ci stratę, ale ty podzielisz się zyskiem 80% dla mnie, 20% tobie jeśli powiem ci do kiedy masz trzymać
Ten Priv co mam nieodebrany od ciebie, nie wiem, JA NIC OD CIEBIE NIE CHCĘ, ALE to co inni nazywają szaleństwem ja rozsądkiem, powinieneś już szukać tej książki, bo ci mogę pdf wysłać ZA DARMO, dalej myślisz gdzie pójdzie edek, UPpamod pisze:hmm nie wiem dlaczego ale chyba pozostanę z boku i po patrze . i masz rację bo nie wiem dlaczego ... i jak mało kto potrafię się do tego przyznać
-- Dodano: 22 wrz 2015, 14:15 --
może jestem szalony ale zapodałem elkę
Trzymaj, zaryzykuj póki ci powiem, nic nie chcę od ciebie, nie jestem człowiekiem biznesupamod pisze:hmm nie wiem dlaczego ale chyba pozostanę z boku i po patrze . i masz rację bo nie wiem dlaczego ... i jak mało kto potrafię się do tego przyznać
-- Dodano: 22 wrz 2015, 14:16 --
ale juz widze ze troszke sie spoźniłem grr
Poproszę PDFmikiFX pisze:Ten Priv co mam nieodebrany od ciebie, nie wiem, JA NIC OD CIEBIE NIE CHCĘ, ALE to co inni nazywają szaleństwem ja rozsądkiem, powinieneś już szukać tej książki, bo ci mogę pdf wysłać ZA DARMO, dalej myślisz gdzie pójdzie edek, UPpamod pisze:hmm nie wiem dlaczego ale chyba pozostanę z boku i po patrze . i masz rację bo nie wiem dlaczego ... i jak mało kto potrafię się do tego przyznać