teraz też L jak dla mnie, najwyżej nie zyskam, bo ewentualne straty zabezpieczone

mikiFX pisze:Trzymaj, zaryzykuj póki ci powiem, nic nie chcę od ciebie, nie jestem człowiekiem biznesupamod pisze:hmm nie wiem dlaczego ale chyba pozostanę z boku i po patrze . i masz rację bo nie wiem dlaczego ... i jak mało kto potrafię się do tego przyznać
-- Dodano: 22 wrz 2015, 14:15 --
może jestem szalony ale zapodałem elkę
-- Dodano: 22 wrz 2015, 14:16 --
ale juz widze ze troszke sie spoźniłem grr
Rozumiem, że to L na edku, pomogę, ale masz dokładnie się słuchać
MASZ JĄ ZAMKNĄĆ JAK CI POWIEM, chodźby wszyscy zamykali, i spokojnie rynek tak nagle nie spadnie, trzymaj i odetchnij,
wchodźisz w te reguły, że masz się słuchać?
Trzymaj się, masz trzymać Lpamod pisze:Poproszę PDFmikiFX pisze:Ten Priv co mam nieodebrany od ciebie, nie wiem, JA NIC OD CIEBIE NIE CHCĘ, ALE to co inni nazywają szaleństwem ja rozsądkiem, powinieneś już szukać tej książki, bo ci mogę pdf wysłać ZA DARMO, dalej myślisz gdzie pójdzie edek, UPpamod pisze:hmm nie wiem dlaczego ale chyba pozostanę z boku i po patrze . i masz rację bo nie wiem dlaczego ... i jak mało kto potrafię się do tego przyznać
-- Dodano: 22 wrz 2015, 14:15 --
może jestem szalony ale zapodałem elkęno teraz to niech juz leci up , ale .... reszta na PRIV
w wielkim stylukk.dreamer pisze:Hej. Widze, że Rysio powrócił