DayTrading: Wtorek 16.08.2016
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 16.08.2016
EDEK
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
-
- Pasjonat
Ogląda ktoś przeglądy rynków polskich brokerów? Można się przy tych serialach nieźle uśmiać ;D
żeby nie było off topicu to USDCAD d1
https://www.tradingview.com/x/ZaPVGeqI/
żeby nie było off topicu to USDCAD d1
https://www.tradingview.com/x/ZaPVGeqI/
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
oczywiście że mógłbym... i tak na prawdę, to nie wyładowywuję swoich emocji na Tobie.. przykro mi, że tak to odbierassz...Farciarz pisze:mógłbyś nie wyładowywać swoich emocji na mojej osobie, bo co piszesz to tylko obrażasz, czepiasz się i prowokujesz, nie pisz do mnie i o mnie w ten sposóbpedro pisze:
a gdzie mój ulubieniec Farciarz?... nadal WTI shorci? : ) ... pewnie piramiduje, bo przecież jak rośnie, to spadnie, co nie? : )
helmut D1: http://invst.ly/292p-
nie będę już tego robił... czepiam się, bo bzdury piszesz... a poza tym, przyznaj proszę że lutek i Farciarz to ten sam Ty... i że lecisz na wielkiej ściemie i nie masz zielonego pojęcia z czym te foreksy jeść... tylko tyle i aż tyle : )
bez względu na wszystko, nadal powodzenia życzę !

korzystając z okazji, to eurusd H4: http://invst.ly/292wi
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
EUR/USD H4
W mojej opinii podbicie EUR zmierza ku końcowi właśnie dziś, spadki na GBP jeszcze się nie zakończyły i funt zacznie spychać EURO z górki na której się obecnie znajduje, analiza instrumentalno wskaźnikowa już przekonuje o szukaniu raczej pozycji na krótko.

W mojej opinii podbicie EUR zmierza ku końcowi właśnie dziś, spadki na GBP jeszcze się nie zakończyły i funt zacznie spychać EURO z górki na której się obecnie znajduje, analiza instrumentalno wskaźnikowa już przekonuje o szukaniu raczej pozycji na krótko.

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Dobra podpowiedź, Cblondyn, dziękuję ponownie!
-
- Pasjonat
CO do ropy to jesteśmy na ważnym fibo i nie przejdziemy tego bez rospędu
No i proszę, kto wziął S już zarabia.karnak pisze:Na DAXie dobre S dla spóźnialskich (na podbitce).

Taka moja dzisiaj walka na DAX30, 1 strata, 4 zyski. Strata była lekko mniejsza niż pierwszy zysk, można powiedzieć, że wynikowo BE+ te dwa trady dały, ale ten ostatni, miodzio. To mi się już zaczyna podobać.
-
- Pasjonat
Bardzo ładnie dadasronni78 pisze:Taka moja dzisiaj walka na DAX30, 1 strata, 4 zyski. Strata była lekko mniejsza niż pierwszy zysk, można powiedzieć, że wynikowo BE+ te dwa trady dały, ale ten ostatni, miodzio. To mi się już zaczyna podobać.
Szkoda tylko, że nie napiszesz o powrocie tylko jak małe dziecko udajesz kogoś innego
MERLIN pisze:Znowu ??? ,pewnie za którymś razem trafiszhighend pisze:ładny eur power
zawsze trafiam
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami