PS. Tomek, mialeś coś z WTI wkleić? Może by ułatwiło sprawę..

Tyle ile się naczytałem, to nie spotkałem jeszcze nikogo, kto umie trendy rozpoznawać, bo one jakoś się szybko zmieniają.[/quote]ronni78 pisze:To może od tego zacznij. Jak już nauczysz się rozpoznawać trendy to zacznij grać. Rada za freeCblondyn pisze:No właśnie, któremu trendowi? Jest opór i korzystne RR. A trend jaki jest? Trudno powiedzieć.ronni78 pisze:
Nie gram przeciw trendowi.
Tyle ile się naczytałem, to nie spotkałem jeszcze nikogo, kto umie trendy rozpoznawać, bo one jakoś się szybko zmieniają.[/quote]ronni78 pisze:To może od tego zacznij. Jak już nauczysz się rozpoznawać trendy to zacznij grać. Rada za freeCblondyn pisze:No właśnie, któremu trendowi? Jest opór i korzystne RR. A trend jaki jest? Trudno powiedzieć.ronni78 pisze:
Nie gram przeciw trendowi.
To nie będzie wielkie S.. NA M30 i H1 wzrosty dopiero się zaczynają..karnak pisze:Na DAXie dobre S dla spóźnialskich.
jestharymilloki pisze: A kolega "highend" jest jeszcze uczestnikiem teg forum ?
mógłbyś nie wyładowywać swoich emocji na mojej osobie, bo co piszesz to tylko obrażasz, czepiasz się i prowokujesz, nie pisz do mnie i o mnie w ten sposóbpedro pisze:
a gdzie mój ulubieniec Farciarz?... nadal WTI shorci? : ) ... pewnie piramiduje, bo przecież jak rośnie, to spadnie, co nie? : )
helmut D1: http://invst.ly/292p-
Znowu ??? ,pewnie za którymś razem trafiszhighend pisze:ładny eur power