Głupota nie zna granic. Belg pojedzie do Holandii, lub do Niemiec, lub do Francji, ma wszędzie blisko, i będzie tradował.Tomasz196407 pisze:http://comparic.pl/belgowie-zakazuja-tr ... tym-forex/
DayTrading: Wtorek 16.08.2016
Re: DayTrading: Wtorek 16.08.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Ciekawa teoria? Możesz napisać dlaczego? Skąd taki wniosek? Bo u mnie rośnie.Farciarz pisze:szukanie momentu wejścia w S na eur/usd, m15
ostatnie podbijanie truposzaja juz w S
ale zaraz przestanie rosnąc i zacznie spadaćronni78 pisze:Ciekawa teoria? Możesz napisać dlaczego? Skąd taki wniosek? Bo u mnie rośnie.Farciarz pisze:szukanie momentu wejścia w S na eur/usd, m15

do kolekcji D1 czyli cofanie świecy dziennej według Farta

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
To znaczy, że zgadujesz tylko i nic więcej? Na tym to wszystko polega? Na zgadywaniu?Farciarz pisze:ale zaraz przestanie rosnąc i zacznie spadaćronni78 pisze:Ciekawa teoria? Możesz napisać dlaczego? Skąd taki wniosek? Bo u mnie rośnie.Farciarz pisze:szukanie momentu wejścia w S na eur/usd, m15
![]()
do kolekcji D1 czyli cofanie świecy dziennej według Farta

To znaczy, że zgadujesz tylko i nic więcej? Na tym to wszystko polega? Na zgadywaniu?[/quote]
Tak.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

To znaczy, że zgadujesz tylko i nic więcej? Na tym to wszystko polega? Na zgadywaniu?[/quote]
Tak.[/quote]
To raczej od danych będzie zależało co w praktyce jest jak zgaduj zgadula, ale fakt ze na edka jak się patrzy i na ten jego wzrost cały to wygląda jakoś niemrawo.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2016, 13:39 przez kolbi123, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pasjonat
Specjaliści mówią, że JPY jest walutą bezpieczną i tam dziś ucieka kapitał ;D
Plus cytuje pewnego brokera: " Trend wzrostowy na ropie będzie w pewnym momencie skorygowany" ;D
Plus cytuje pewnego brokera: " Trend wzrostowy na ropie będzie w pewnym momencie skorygowany" ;D
Ostatnio zmieniony 16 sie 2016, 13:47 przez simon000111, łącznie zmieniany 1 raz.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
- harymilloki
- Maniak
GOLD M15
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"