DayTrading: Wtorek 14.05.2013
Re: DayTrading: Wtorek 14.05.2013
KIWI chyba kierunek okolice 0, 800
kabel zmierza do świętej linni jak ją pokona to będzie dobre jeb.....cie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2013, 14:45 przez Bemowo, łącznie zmieniany 1 raz.
- richard.cali
- Pasjonat
MasterFX chodziło mi bardziej o analize DT, a przede wszystkim tego co się stanie a nie tego co było...także więc co teraz, możesz wybrać inną parę skoro eur/usd jest za trudne...interesuje mnie co się stanie a nie to co już było...spróbujesz
co się stanie to przebije 1.3021 na przykład dziś E/U...według moich wypocin, nadal
wybierz sobie TF i parę, daj popis, hej
chciałbym zobaczyć jak to zrobisz?
co się stanie to przebije 1.3021 na przykład dziś E/U...według moich wypocin, nadal
wybierz sobie TF i parę, daj popis, hej
chciałbym zobaczyć jak to zrobisz?
Ostatnio zmieniony 14 maja 2013, 14:49 przez richard.cali, łącznie zmieniany 2 razy.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

Avatar mi się podoba, prognoza KIWI mniejNowy123 pisze:KIWI chyba kierunek okolice 0, 800

pejsy podebrały , ale od dołu
richard.cali pisze:MasterFX chodziło mi bardziej o analize DT, a przede wszystkim tego co się stanie a nie tego co było...także więc co teraz, możesz wybrać inną parę skoro eur/usd jest za trudne...interesuje mnie co się stanie a nie to co już było...spróbujesz
Rysiek,
1. Pozwól, że to ja będę wybierał pary do własnej analizy,
2. W momencie kiedy pisałeś o 1,2970-80, a ja zwróciłem uwagę że to zły moment, nie było to ex post jak sugerujesz lecz na bieżąco. W poprzednim poście tylko uzasadniłem czemu WTEDY tak napisałem.
- richard.cali
- Pasjonat
ale ja naprawdę chce zobaczyć Twoją analizę, masz racje moje wejście 1.2970-80 było złe...wyznacz, daj wykres, może nawiąże się dyskusja...nie chcę się z tobą kłócić...daj wejście...MasterFx pisze:richard.cali pisze:MasterFX chodziło mi bardziej o analize DT, a przede wszystkim tego co się stanie a nie tego co było...także więc co teraz, możesz wybrać inną parę skoro eur/usd jest za trudne...interesuje mnie co się stanie a nie to co już było...spróbujesz
Rysiek,
2. W momencie kiedy pisałeś o 1,2970-80, a ja zwróciłem uwagę że to zły moment, nie było to ex post jak sugerujesz lecz na bieżąco. W poprzednim poście tylko uzasadniłem czemu WTEDY tak napisałem.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

- atlanticos
- Maniak
ujek m30 - pięknie respektowana krótkoterminowa TL
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
kabel przy 261 fali 1
richard.cali pisze:ale ja naprawdę chce zobaczyć Twoją analizę, masz racje moje wejście 1.2970-80 było złe...wyznacz, daj wykres, może nawiąże się dyskusja...nie chcę się z tobą kłócić...daj wejście...MasterFx pisze:richard.cali pisze:MasterFX chodziło mi bardziej o analize DT, a przede wszystkim tego co się stanie a nie tego co było...także więc co teraz, możesz wybrać inną parę skoro eur/usd jest za trudne...interesuje mnie co się stanie a nie to co już było...spróbujesz
Rysiek,
Wejście kilka minut temu 0,8220 sl poniżej strefy.
Podobnie sprawa się ma na GBP/USD - wykres wtawiałem chyba w piątek, nie chce mi się drugi raz.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2013, 15:13 przez MasterFx, łącznie zmieniany 1 raz.