"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
DayTrading: Wtorek 14.05.2013
Re: DayTrading: Wtorek 14.05.2013
@richard.cali: o co chodzi?
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
Siemka
a ktoś coś ciekawego powie na temat WIG 20 ?? Bo siedzę w mocnym L i nie wiem czy wyjść czy jednak jeszcze poczekać
a ktoś coś ciekawego powie na temat WIG 20 ?? Bo siedzę w mocnym L i nie wiem czy wyjść czy jednak jeszcze poczekać

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Po tym co czytam od kilku dni o ujku i ejku, analizy, wiadomosci, wlazłem sobie w mala eSke na ejku na 132.40, kolejne na 130 i 129 mi ciążą, ale ustawiłem TP na 128 i jestem w 70% przekonany że tam dolecimy. I tam kończę swoją zabawe na ejku bo sie obraziłem na niego.Bemowo pisze:ejek
jeżeli utrzymamy się kilka dni w trendzie bocznym bardzo dużo wydarzy się w elipsie, jeżeli wyjdziemy dołem będzie lawina. Będzie tam bardzo dużo zależności ermanometrycznych, skąd powinna nastąpić duża dynamika ruchu
- atlanticos
- Maniak
ja dla mnei tak... pociag sie rozpedza...zobaczymy co z tego sie urodzizbinow3411 pisze:czyli up?atlanticos pisze:proponuje szybkie spojrzenie na kiwi..dziś może lepszego miejsca nie byc...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- ForexTig3r
- Maniak
Nowy123 zjeżdżaj proszę z tymi Cyckami tutaj.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2013, 14:14 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Nowy123 pisze:zaraz USA wchodzi czyzby powrot EDKA do poziomow z wczoraj SP500

Tydzień skalperów, nic więcej.
Jutro dopiero ruszą funtem, we czwartek dolarem. Nie ma co marnować czasu na FX. Taka aura za oknami.
Jutro dopiero ruszą funtem, we czwartek dolarem. Nie ma co marnować czasu na FX. Taka aura za oknami.

Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
Rysiek myślę, że zbyt osobiście odebrałeś moją uwagę, a nie było w niej zbyt wiele złośliwości.richard.cali pisze:zresztą MasterFX jeśli taki leszcz jak ja pakował się w L na 1.2970-80 i do tego twierdzi że 1.3021 przy następnym podejściu zostanie przebite, i mnie tak piszesz, to może mi powiesz co się dzisiaj wydarzy według Ciebie?
faktycznie lekko się wyrwałem, MasterFX poradź...

Co do EUR/USD dla mnie w tym tygodniu ta para jest ciężka do zagrywania a szczególnie do określenia kierunku na cały tydzień. Chcąc Wam wyjaśnić dlaczego tak myślę musiałbym wstawić kilka wykresów z poszczególnych interwałów, a tego robić mi się poprostu nie chce. Polecam inne pary

W załączeniu znajdziesz natomiast wyjaśnienie dlaczego long z 1,2970-80 był pomysłem nieuzasadnionym (dla mnie).
PS: w załączniku jest pomyłka - chodzi o poziomy 1,2970-80 a nie 1,3070-80.
ja na kiwi się wstrzymuję.atlanticos pisze:proponuje szybkie spojrzenie na kiwi..dziś może lepszego miejsca nie byc...
Może jak kangur zjedzie jeszcze niżej ale tutaj takich manewrów jak dzisiaj ne edku robił nie będę.
- Wszyscy tę krechę widzią - zwłaszcza banki
psxor - grubo mierzysz na Ejamnie, ale uważaj żebyś sie nie zagalopował. Też jestem przekonany o dzisiejszych spadkach, ale z zasięgiem nie szaleję - 131.0x możliwy mały PB, później bardzo ważna strefa 130.4x (fibsy, linie, S/D).