DayTrading: Wtorek 05.03.2019
Re: DayTrading: Wtorek 05.03.2019
Dlatego fundusze to najlepsze inwestycje po krypto na świecie.
Wole przyczaić się na longa na AUDNZD przy 1.03
-
- Fanatyk
Nie zastanawia Cie Fakt że nie wybił dołka z 19.03. 18 -104,54?pr7emo pisze:robi stratę jak zwykle, w dwóch pozycjach grid sell ani razu nie zjechał poniżej poziomu by pokazywać zyskTomasz196407 pisze:Przemo a co z tym ujpr7emo pisze:widzę jak frajerzy nabierają się na krypto wg marketingu, a potem ta kasa pompowana jest w bańki na giełdach to takie coś niech sobie udowadniają
z jednej bańki na drugą
a rynki inwestujące są niedowartościowane
nic nie piszesz dokad zmierza
to tylko przybliża mnie do rozmowy o pracę którą zresztą później mam
- że fala spadkowa od 126 do dołka 99 z 06.16 jest dwa razy dłuższa od obecnej struktury korekcyjnej od 2017 roku
wiem poddajesz sie
idź do pracy
pr7emo - nie chcialbm mentorowac jak to robił jeden z nieobecnych starych userów, ale ja tak czytam i czytam od jakiegoś czasu te Twoje "złote myśli" i mam wrazenie że za dużo u Ciebie na "twardym dysku" jest zbednych info, blednych analiz fundamentalnych i teorii spiskowych, a za malo wykresu w wykresie. Na wykresie masz wszystko co potrzebne. Reszta to w wiekszości śmieci ktorymi nie warto sobie głowy zawracać
Wielu pipsów
Wielu pipsów
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
krypto est najgorszym z możliwych rodzajem rozrzedzenia rynku, np wyobraź sobie ile z tej kasy mogłoby zostać ulokowanym na wigu? nawet mogłoby spowodować ze firmy zaczęłyby inwestować z tego kapitału co teraz jest inaczej traktowaneandrut pisze:Dlatego fundusze to najlepsze inwestycje po krypto na świecie.
-- Dodano: wt 05-03-2019, 11:17 --
ale to jeszcze nic bo bitkoinowi "traderzy" są na maksa zahipnotyzowani że rynek zachowa się tak samo jak podczas pierwszego dużego wyjazdu
-- Dodano: wt 05-03-2019, 11:18 --
czyli długoterminowa strata czasu która mogłaby zostać spożytkowania do zaznajomienia się z klasycznymi instrumentami wzrostu, albo foreksu choćby pod swapy
-- Dodano: wt 05-03-2019, 11:21 --
to moja technika gry, nie pokazuje wykresu bo akurat inny mechanizm skuteczniej działaKermit pisze:pr7emo - nie chcialbm mentorowac jak to robił jeden z nieobecnych starych userów, ale ja tak czytam i czytam od jakiegoś czasu te Twoje "złote myśli" i mam wrazenie że za dużo u Ciebie na "twardym dysku" jest zbednych info, blednych analiz fundamentalnych i teorii spiskowych, a za malo wykresu w wykresie. Na wykresie masz wszystko co potrzebne. Reszta to w wiekszości śmieci ktorymi nie warto sobie głowy zawracać
Wielu pipsów
-- Dodano: wt 05-03-2019, 11:26 --
analiz fundamentalnych nie robię bo nie działa ta analiza, to tylko moment zwiększonej zmienności
od kiedy analiza fundamentalna to moment? Właśnie o tym pisze. Nie potrafisz filtrować informacji i danych i wyciagasz dlatego blędne wnioskipr7emo pisze:
analiz fundamentalnych nie robię bo nie działa ta analiza, to tylko moment zwiększonej zmienności
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
moment to znaczy moment publikacjiKermit pisze:od kiedy analiza fundamentalna to moment? Właśnie o tym pisze. Nie potrafisz filtrować informacji i danych i wyciagasz dlatego blędne wnioskipr7emo pisze:
pr7emo, bardzo Cię przepraszam, ale proszę nie kompromituj się od kiedy dane chwilowe to fundamenty?pr7emo pisze:moment to znaczy moment publikacjiKermit pisze:od kiedy analiza fundamentalna to moment? Właśnie o tym pisze. Nie potrafisz filtrować informacji i danych i wyciagasz dlatego blędne wnioskipr7emo pisze:
czyli dla Ciebie analiza fundamentalna dotyczy momentu konkretnej publikacji? To wiele wyjasniapr7emo pisze:moment to znaczy moment publikacjiKermit pisze:od kiedy analiza fundamentalna to moment? Właśnie o tym pisze. Nie potrafisz filtrować informacji i danych i wyciagasz dlatego blędne wnioskipr7emo pisze:
@andrut
no a makro? nikt nie gra pod to nie te czasy
niekiedy zdarza się że rynek reaguje zgodnie z publikowanymi danymi, ale po to by zebrać kapitał na skutek chwilowego wzrostu wiarygodności przyczynowo-skutkowej, po czym te spójności są nierespektowane
no a makro? nikt nie gra pod to nie te czasy
niekiedy zdarza się że rynek reaguje zgodnie z publikowanymi danymi, ale po to by zebrać kapitał na skutek chwilowego wzrostu wiarygodności przyczynowo-skutkowej, po czym te spójności są nierespektowane
Ostatnio zmieniony 05 mar 2019, 11:46 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
edek w konsolidacji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.