DayTrading: Wtorek 05.03.2019
Re: DayTrading: Wtorek 05.03.2019
popatrz wyzej podalem ropke moga na linii szukac wsparcia tak na krotko dlatego trzeba uwazac bo dla mnie toby bylo najlepiej jakby jeszcze z 58-59 zlapali tobym zaczal pozycjonowac
choc wczesniej sobie zalozylem ze 55-57 pozycje bede rzucal a okazalo sie ze wyszli wyzej
no to i ja sie podnioslem
choc wczesniej sobie zalozylem ze 55-57 pozycje bede rzucal a okazalo sie ze wyszli wyzej
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
po co wam te podpisy? musieliby zamknąć połowę dziennikarzy gdyby za to ścigali, poza tym nie ma relacji umownej do sugerowania zagrań
kilka portali by siedziało za bitkoiny
Sąsiad prawnik mówi lepiej niech jest niż nie ma.pr7emo pisze:po co wam te podpisy? musieliby zamknąć połowę dziennikarzy gdyby za to ścigali, poza tym nie ma relacji umownej do sugerowania zagrań
nie wiem na wszelki wypadek niech leży podpisandrut pisze:Sąsiad prawnik mówi lepiej niech jest niż nie ma.pr7emo pisze:po co wam te podpisy? musieliby zamknąć połowę dziennikarzy gdyby za to ścigali, poza tym nie ma relacji umownej do sugerowania zagrań
ale ja widzę że jest ciągła manipulacja fake newsami i za to nie ścigają
np jeśli ktoś źle napisze na firmę to firma atakuje sądem, ale jak źle mówią o kraju to już jest ok
to by śmiesznie w sądzie wyglądało gdyby sędzie oceniał zagrania forexowe

Spokojnie pod 66-68 mogą podciągnąć, rozpędu trzeba albo plotki.XAB pisze:popatrz wyzej podalem ropke moga na linii szukac wsparcia tak na krotko dlatego trzeba uwazac bo dla mnie toby bylo najlepiej jakby jeszcze z 58-59 zlapali tobym zaczal pozycjonowac
widzę jak frajerzy nabierają się na krypto wg marketingu, a potem ta kasa pompowana jest w bańki na giełdach to takie coś niech sobie udowadniają
z jednej bańki na drugą
a rynki inwestujące są niedowartościowane
z jednej bańki na drugą
-
- Fanatyk
Przemo a co z tym ujpr7emo pisze:widzę jak frajerzy nabierają się na krypto wg marketingu, a potem ta kasa pompowana jest w bańki na giełdach to takie coś niech sobie udowadniają
z jednej bańki na drugą
nic nie piszesz dokad zmierza

robi stratę jak zwykle, w dwóch pozycjach grid sell ani razu nie zjechał poniżej poziomu by pokazywać zyskTomasz196407 pisze:Przemo a co z tym ujpr7emo pisze:widzę jak frajerzy nabierają się na krypto wg marketingu, a potem ta kasa pompowana jest w bańki na giełdach to takie coś niech sobie udowadniają
z jednej bańki na drugą
nic nie piszesz dokad zmierza
to tylko przybliża mnie do rozmowy o pracę którą zresztą później mam

krypto to długoterminowa inwestycja, jak tanieje trzeba dokupićpr7emo pisze:widzę jak frajerzy nabierają się na krypto wg marketingu, a potem ta kasa pompowana jest w bańki na giełdach to takie coś niech sobie udowadniają
z jednej bańki na drugą

heh to jest zwiększanie ilości urzędników państwowych, ponieważ rośnie skala naciągaczy i trzeba ich łapaćandrut pisze:krypto to długoterminowa inwestycja, jak tanieje trzeba dokupićpr7emo pisze:widzę jak frajerzy nabierają się na krypto wg marketingu, a potem ta kasa pompowana jest w bańki na giełdach to takie coś niech sobie udowadniają
z jednej bańki na drugą
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.