DayTrading: Wtorek 04.11.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 lis 2014, 00:00

Wzrost
14
54%
Bez zmian
4
15%
Spadek
8
31%

Liczba głosów: 26

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: DayTrading: Wtorek 04.11.2014

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

Nowy123 pisze: niemiaszku szuka seta ktory kiedys podales z muza trans z gitara elektryczna wplatana w seta jakis t o dj
pewnie chodzi Ci o "Enjoy of LUIGI LUSINI", ale zablokowali na youtube :(
mam go na kompie i mógłbym podesłać na maila, ale secik ma ponad 160MB i się nie da bo za bogato, ale chwila moment i dam linka do mega... więc będzie można pobrać :d :p
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

Cały świat używa Dadas_secret_weapon, oto dowód:
EURUSD.H1.png
Naniosłam dziś DSW na świecę zaznaczoną elipsą; zobaczcie, z jaką precyzją DSW wyznaczył ruch oraz cofkę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

niemiaszek pisze:
Nowy123 pisze: niemiaszku szuka seta ktory kiedys podales z muza trans z gitara elektryczna wplatana w seta jakis t o dj
mam go na kompie i mógłbym podesłać na maila, ale secik ma ponad 160MB i się nie da bo za bogato, ale chwila moment i dam linka do mega... więc będzie można pobrać :d :p

mialem go w zakladkach ale mi gdzies zniknal jak sprzatale mzakladki w mozzili grrr

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

Nowy123 pisze:
niemiaszek pisze:
mialem go w zakladkach ale mi gdzies zniknal jak sprzatale mzakladki w mozzili grrr
jeżeli trance to pewnie o to Ci chodziło...
https://mega.co.nz/#!Iow1HBZT!pxWuiXp_E ... XOWz7jaHbA

a jeżeli nie to w moim "Profilu" na Nawi poszukaj w "Postach użytkownika"... zazwyczaj w piątki wrzucam linka z nutką, więc miłego słuchania :wink:

daj znać czy to ten secik :D
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

co za sku..... jak ma sie gospodarka krecic ?

"GETIN KREDYT AUTO PROMOCJA 3,99 % Nie przepłacaj! Kredyt samochodowy w promocji!
RRSO kredytu w ofercie "Niski Procent" na nowy samochód osobowy dla reprezentatywnego przykładu na dzień 04.07.2014 wynosi 34,88%, przy następujących założeniach: całkowita kwota kredytu* 35 042zł na okres 39 miesięcy z oprocentowaniem zmiennym 4,89%, dla samochodu o wartości 60 089zł, przy wpłacie własnej 25 047zł. Wysokość raty wynosi 1 071,1zł, całkowity koszt kredytu wynosi 17 472zł (3 223zł - odsetki, 1 195zł - prowizja, 2 313zł - przystąpienie do grupowego ubezpieczenia oferowanego przez Bank, 10 741zł - szacunkowy koszt ubezpieczenia komunikacyjnego AC w całym okresie kredytowania). Całkowita kwota do zapłaty przez Kredytobiorcę wynosi 52 514zł. *Całkowita kwota kredytu nie zawiera kredytowanych kosztów kredytu w wysokości 3 508zł (1 195zł - prowizja, 2 313zł - przystąpienie do grupowego ubezpieczenia oferowanego przez Bank), które zostały uwzględnione w całkowitym koszcie kredytu).
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

niemiaszek pisze:[quoteiaszek"]
mialem go w zakladkach ale mi gdzies zniknal jak sprzatale mzakladki w mozzili grrr[/quote]

jeżeli trance to pewnie o to Ci chodziło...
https://mega.co.nz/#!Iow1HBZT!pxWuiXp_E ... XOWz7jaHbA

a jeżeli nie to w moim "Profilu" na Nawi poszukaj w "Postach użytkownika"... zazwyczaj w piątki wrzucam linka z nutką, więc miłego słuchania :wink:

daj znać czy to ten secik :D[/quote]

juz sciagam oj to nie ten niemieszku kurde taki DJ set byl jaks plarza czy cos na yootube i przewodnia czesc setu to gitara elektryczna jak gl instrument chyba ze to nie ty zapodales

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

Jutro dzień słaby, jeśli chodzi o dane. Tym niemniej 14:15 i 16:00 mogą rozruszać dolarem; być może nada to wyczekiwany impuls dolarowym parom.
Dobrej nocki!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

to jedna lepsze dane do kiwi szybka pailka do opora

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Skanalizowana hossa na S&P idzie wyżej i wyżej po ścianie strachu.
Ostatnia korekta spadkowa była inna niż poprzednia (zasada zmienności, patrz rysunek), a dalej to już wg cyklu prezydenckiego - nie odważyłbym się teraz łapać górki pod głębszą korektę, bo za duże ryzyko - wykres zrobiony ładną V- ką znowu ponad wcześniejszymi wsparciami:

PS.
Przypomnę tylko, że jak pisałem tuż po październikowym dołku o nowych szczytach na S&P to Nowy123 wyśmiewał się ze mnie :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

melpomena pisze:Cały świat używa Dadas_secret_weapon, oto dowód:
EURUSD.H1.png
Naniosłam dziś DSW na świecę zaznaczoną elipsą; zobaczcie, z jaką precyzją DSW wyznaczył ruch oraz cofkę.
:twisted: teraz Dadasowi odpalasz z 20% zysku ;)

a ja dalej w Anglii się mi pojazd popsuł. Na szczęście miałem SL ustawiony i jest OK, natomiast moje TP podróży oddala się w czasie :evil:

-- Dodano: 04 lis 2014, 23:44 --

interesujace!!!:

http://insidefutures.com/article/132082 ... 20%20.html

to co - teraz buy na indexach? skoro wisi na wsparciu? choc on tam pisze, ze w dół...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Zablokowany