DayTrading: Środa 30.09.2015
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 30.09.2015
Mnie teraz ciekawi jak USA rozegrają kabla ...
Setup prowzrostowy prawie się dokonał ... tylko, za dużo się skorygowali jak na mój gust ... ale zobaczymy.
Setup prowzrostowy prawie się dokonał ... tylko, za dużo się skorygowali jak na mój gust ... ale zobaczymy.
Zwyciężają tylko cierpliwi.
ADP nie ma znaczenia. Tak wiele razy potwornie rozjeżdżał się z późniejszym NFP, że nic się nie wydarzy dzisiaj z tego powodu.pr7emo pisze:na ADP punkt decyzyjny w którą stronę idziemy na uJku i eDku
EDIT:
Brent 48,14 up. TP 48,50
Nikkei FUt. down, ciekawe czy aż do 17.260. Bądźmy czujni

Ostatnio zmieniony 30 wrz 2015, 14:37 przez Sildra, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
- atlanticos
- Maniak
a mnie wychodzi ostra pompa w dol terazdziki_75 pisze:jakie opory widzicie na USDPLN ???
dla mnie wychodzi okolice 3,81
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nie po to go hamburgery wyciagali wczoraj w górę zeby go teraz spuścić w dół. Myślę, że jeszcze przed nami jazda w górę na kablu.13ty Stochastyk pisze:Mnie teraz ciekawi jak USA rozegrają kabla ...
na to czekam
- kiszę s i chciałem jeszcze jedną dobrać
ale edek nie pomaga
myślisz że utrzyma się w tym kanale???

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
po zamknieciu h4 Ci powiem bo teraz najwazniejsze 15 minut dla tej swiecy - zeby edek rósł to powinna sie zamknac powyzej 1210, a najlepiej 1220... inaczej bedzie ciezkodziki_75 pisze:na to czekam- kiszę s i chciałem jeszcze jedną dobrać
ale edek nie pomaga
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
atlanticos - Gdzie moge poczytać o tych swiecach h4 jak wy to czytacie i wiecie jak pójdzie po h4 zamknieciu??
Test dla DAXa, jak przebijemy 9664 to powrót do 9630, a następnie do 9600. Chociaż mi się widzi 9560, ale to chyba tylko moja krótkowzroczność daje taką aberrację.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Jak kabel będzie rósł między godz. 13.00-14.00 to znaczy, że mamy trend wzrostowyKolavor pisze:Nie po to go hamburgery wyciagali wczoraj w górę zeby go teraz spuścić w dół. Myślę, że jeszcze przed nami jazda w górę na kablu.13ty Stochastyk pisze:Mnie teraz ciekawi jak USA rozegrają kabla ...

Zwyciężają tylko cierpliwi.
dlaczego edek ma rosnąć?atlanticos pisze:po zamknieciu h4 Ci powiem bo teraz najwazniejsze 15 minut dla tej swiecy - zeby edek rósł to powinna sie zamknac powyzej 1210, a najlepiej 1220... inaczej bedzie ciezkodziki_75 pisze:na to czekam- kiszę s i chciałem jeszcze jedną dobrać
ale edek nie pomaga
zobacz na dane zatrudnienie w przemyśle (USA) wzrosło
to jest sygnał że gospodarka ma się bardzo dobrze jak zatrudniają bo zawsze najpierw uwalniają zapasy i kombinują tak żeby nie zatrudniać (bo to są koszty stałe). Jak nie mogą zaspokoić popytu to wtedy zatrudniają tzn jest ożywienie.
Natomiast w Euro mamy deflacje przecież QE ogłoszono żeby walczyć z nią to widać co daje dodruk. Teraz jak powiedziało się "A" to trzeba dalej drukować i to chyba więcej. Kto będzie kupował Euro? Ci co mają będą sprzedawać bo groźba zwiększonego dodruku jest bardzo realna...