Albo funt do góry a EUR w dół ;-) i będzie jazda ... co w mikroskali właśnie się dziejeatlanticos pisze: albo i to i to do gory ale funt szybciej

Albo funt do góry a EUR w dół ;-) i będzie jazda ... co w mikroskali właśnie się dziejeatlanticos pisze: albo i to i to do gory ale funt szybciej
Doji na W1 to zgoda. Ale na MN to sporo by musiał jeszcze wzrosnąć by to doji powstało. A dzisiaj ostatni dzień miesiąca. Na MN jest też inside bar wybicie go może określić kierunek dla cenyatlanticos pisze:kabel ruszyl po doji na miesiecznej swiecy ...
Tak jak zaznaczyłes opór to technicznie na D1 opór pokonany(świeca zamknęła sie pow. oporu). I teraz testuje opór jako wsparcie. Ale podobnie juz było wcześniej i skończyło sie pułapką dla byczków. Na H1 coś na kształt DT i przełamana LT. Trudno coś wyrokować13ty Stochastyk pisze:Coś szykuje się na EURGBP. Znaczy spadki.
Czyli albo EUR w dół a GBP nic albo GBP do góry a EUR nic ;-)
120 pipsow na kablu i mamy doji na miesiecznej... uważasz że to sporo? Ja uwazam ze dla kabla to jak splunacCblondyn pisze:Doji na W1 to zgoda. Ale na MN to sporo by musiał jeszcze wzrosnąć by to doji powstało.atlanticos pisze:kabel ruszyl po doji na miesiecznej swiecy ...
To prawda. Zawsze wychodze z założenia że wszystko jest możliwe. A kabelek faktycznie sprawia wrażenie jakby chciał rosnąć. W końcu jest na wsparciu z D1atlanticos pisze:120 pipsow na kablu i mamy doji na miesiecznej... uważasz że to sporo? Ja uwazam ze dla kabla to jak splunacCblondyn pisze:Doji na W1 to zgoda. Ale na MN to sporo by musiał jeszcze wzrosnąć by to doji powstało.atlanticos pisze:kabel ruszyl po doji na miesiecznej swiecy ...![]()
Troche źle zadane pytanie. Czy możemy odbić od 9700? Jak najbardziej. Należy pamiętać, że luka na otwarciu nie domknięta. A czy tak będzie?Kisiel pisze:powinniśmy odbic na daxie od 9700?
edek h1...anturo pisze:Witam
Wczoraj edka widziałem tak:
Ale dzisiaj zaczynam mieć, w głowie bałagan, bo właśnie sobie wybił dołem, z kanału: