Albo funt do góry a EUR w dół ;-) i będzie jazda ... co w mikroskali właśnie się dziejeatlanticos pisze: albo i to i to do gory ale funt szybciej
DayTrading: Środa 30.09.2015
- 13ty Stochastyk
- Gaduła

Re: DayTrading: Środa 30.09.2015
Zwyciężają tylko cierpliwi.
Doji na W1 to zgoda. Ale na MN to sporo by musiał jeszcze wzrosnąć by to doji powstało. A dzisiaj ostatni dzień miesiąca. Na MN jest też inside bar wybicie go może określić kierunek dla cenyatlanticos pisze:kabel ruszyl po doji na miesiecznej swiecy ...
-- Dodano: śr 30-09-2015, 10:49 --
Tak jak zaznaczyłes opór to technicznie na D1 opór pokonany(świeca zamknęła sie pow. oporu). I teraz testuje opór jako wsparcie. Ale podobnie juz było wcześniej i skończyło sie pułapką dla byczków. Na H1 coś na kształt DT i przełamana LT. Trudno coś wyrokować13ty Stochastyk pisze:Coś szykuje się na EURGBP. Znaczy spadki.
Czyli albo EUR w dół a GBP nic albo GBP do góry a EUR nic ;-)
- atlanticos
- Maniak

120 pipsow na kablu i mamy doji na miesiecznej... uważasz że to sporo? Ja uwazam ze dla kabla to jak splunacCblondyn pisze:Doji na W1 to zgoda. Ale na MN to sporo by musiał jeszcze wzrosnąć by to doji powstało.atlanticos pisze:kabel ruszyl po doji na miesiecznej swiecy ...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
powinniśmy odbic na daxie od 9700?
To prawda. Zawsze wychodze z założenia że wszystko jest możliwe. A kabelek faktycznie sprawia wrażenie jakby chciał rosnąć. W końcu jest na wsparciu z D1atlanticos pisze:120 pipsow na kablu i mamy doji na miesiecznej... uważasz że to sporo? Ja uwazam ze dla kabla to jak splunacCblondyn pisze:Doji na W1 to zgoda. Ale na MN to sporo by musiał jeszcze wzrosnąć by to doji powstało.atlanticos pisze:kabel ruszyl po doji na miesiecznej swiecy ...![]()
- 13ty Stochastyk
- Gaduła

Mam sygnał sprzedaży na EUR na około 1,1210. Minimalny zasięg ruchu to 1,1153.
Zamknięcie powyżej 1,1250 anuluje sygnał sprzedaży, inny słowy to stop.
Zamknięcie powyżej 1,1250 anuluje sygnał sprzedaży, inny słowy to stop.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2015, 12:12 przez 13ty Stochastyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwyciężają tylko cierpliwi.
Troche źle zadane pytanie. Czy możemy odbić od 9700? Jak najbardziej. Należy pamiętać, że luka na otwarciu nie domknięta. A czy tak będzie?Kisiel pisze:powinniśmy odbic na daxie od 9700?
Witam
Wczoraj edka widziałem tak:
Ale dzisiaj zaczynam mieć, w głowie bałagan, bo właśnie sobie wybił dołem, z kanału:
Ale dzisiaj zaczynam mieć, w głowie bałagan, bo właśnie sobie wybił dołem, z kanału:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak

edek h1...anturo pisze:Witam
https://www.tradingview.com/x/CFp60ccA/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Arturo nie uważasz, że masz kanały po prąd?, to i łapanie pod prąd L będzie na siłę, kiedy obowiązuje spadek 
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.