nie interesują mnie drugorzędne dane...interesuje mnie wykres..._Kerad_ pisze: dlaczego edek ma rosnąć?
zobacz na dane zatrudnienie w przemyśle (USA) wzrosło

nie interesują mnie drugorzędne dane...interesuje mnie wykres..._Kerad_ pisze: dlaczego edek ma rosnąć?
można się zgodzić tylko "zobacz" jakie okoliczności towarzyszą temu przecież Yellen chce podnieść stopy (zatrudnienie jest takim sygnałem że gospodarka ma się bardzo dobrze) a to był główny pretekst braku podwyżki we wrześniu.atlanticos pisze:nie interesują mnie drugorzędne dane...interesuje mnie wykres..._Kerad_ pisze: dlaczego edek ma rosnąć?
ale o czym Ty piszesz... ja Ci pisze o obecnym tygodniu a Ty o danych makro ktory beda mialy wplyw na dlugi termin... przeciez juz 100 razy wrzucalem swoj wykres d1 z duza flaga w ktorej caly czas sie poruszamy... oczywiscie ze beda spadki...ale ja na obecna chwile nie widze ich dzis... i nie interesuje mnie co powie dzis Yellen bo miala dwa wystepy w ostatnich 2 tygodniach i nic sie od tamtej pory nie zmienilo wiec i rynek kompletnie na to nie zareaguje wg mnie... to jak z ogladaniem tego samogo filmu - ogladasz 2-3 raz, znasz dialogi i jakos tak mniej ciekawy sie robi_Kerad_ pisze:można się zgodzić tylko "zobacz" jakie okoliczności towarzyszą temu przecież Yellen chce podnieść stopy (zatrudnienie jest takim sygnałem że gospodarka ma się bardzo dobrze) a to był główny pretekst braku podwyżki we wrześniu.atlanticos pisze:nie interesują mnie drugorzędne dane...interesuje mnie wykres..._Kerad_ pisze: dlaczego edek ma rosnąć?
Jak myślisz jak analitycy to zinterpretują?
Zobaczymy co powie dziś Yellen może będzie chciała osłabić $
to jest tak jak sie nie czeka na zamkniecie h1... ja nie widze zebysmy ostro lecieli...Jeżdżę Rowerę pisze:Juz zmieniles? bo lecimy dosc ostro
dlaczego znowu pod prąd czyli uporczywe L? NierozumiemJeżdżę Rowerę pisze:Juz zmieniles? bo lecimy dosc ostro
Uciekł z forum
To się wpasowalem akurat w ten impuls
no ja wlasnie czekam, za 7 minut Ci powiem, czy beda wzrosty, o juz za 6 ale sie na zanosi poki coatlanticos pisze:to jest tak jak sie nie czeka na zamkniecie h1... ja nie widze zebysmy ostro lecieli...Jeżdżę Rowerę pisze:Juz zmieniles? bo lecimy dosc ostro
Jeżdżę Rowerę pisze:no ja wlasnie czekam, za 7 minut Ci powiem, czy beda wzrosty, o juz za 6 ale sie na zanosi poki coatlanticos pisze:to jest tak jak sie nie czeka na zamkniecie h1... ja nie widze zebysmy ostro lecieli...Jeżdżę Rowerę pisze:Juz zmieniles? bo lecimy dosc ostro