DayTrading: Środa 24.04.2013
Re: DayTrading: Środa 24.04.2013
101$ trzymie brenta
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Teraz pozostaje TYLKO dopracowac do niego strategie...Bemowo pisze:3 day pivotjestem za fajne dzięki
Ja dziekuje juz TAM bylem...
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

-
- Gaduła
Im dłużej patrzę na wykres kabla na H1 tym bardziej jestem przekonany że jak zaraz jebnie w dół to go zobaczymy na 1.5195 na pierwszym przystanku...
lunch jedzą w europie zachodniej, nadzieją na głębszy ruch jest zachowanie jankesów
dla swingowców tak bym to widziałrabit pisze:Teraz pozostaje TYLKO dopracowac do niego strategie...Bemowo pisze:3 day pivotjestem za fajne dzięki
Ja dziekuje juz TAM bylem...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kiwi
Powiem Ci tak, na historii fajnie wyglada ale jak bedziesz probowal pod to trejdowac to zrozumiesz ze ciezko jest wejsc w trejd, ustawic w miare maly SL i relatywnie sensowny TP . Dobrym przykladem jest dzisiejsza sesja, nie doszli do S1 a piwota przebili o dobre 20 pipsow, gdybys gral pod ten wskaznik to jak bys trejdowal ? Moze przy dodatkowym wykozystraniu SR, LT czy srednich i szerokich stopach dalo by sie zarabiac ale moim zdaniem to strata czasu . Kiedys obserwowalem kilka wskaznikow bazujacych o dzienne pivoty i pivotalne S/R i jedyna strategia jaka moim zdaniem miala jakis sens bylo granie na odbicia od pivota i S/R z SL=Tp w okolicach 7 pipsow duzym lotem , ale to raczej nie dla mnie . Szczerze mowiac to nawet zbyt dlugo nie testowalem i nie znalazlem optymalnych poziomow dla stopow .Bemowo pisze:dla swingowców tak bym to widział
Pozdro i powodzenia, moze Tobie uda sie lepiej to wykorzystac, kto wie ,.

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

- kk.dreamer
- Pasjonat
Ktoś tu mi ostatnio wrzucił paczuszkę ze wskaźnikami. Dużo tego, będzie co testować 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Na złocie coś kombinują, jak zrobi Upa to Edzia też pociągnie....
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
- zastapmnie
- Pasjonat
hej, BemowoBemowo pisze:
bazuję na podobnych urządzeniach. MTF itp, HI, LOW z wyższych niższych interwałów. Tu średnia z 3 okresów. po kilku minutach widzę, że to ma sens![]()
coś więcej możesz napisać o tym MTF - cóż to jest, z czym to się je, czy to nazwa skrócona tego wskaźnika?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...