DayTrading: Środa 24.04.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 24.04.2013
edek z małym S - ale ostrożnie bo silny impuls w góę jednak był
oczywiscie na wykresie chodzilo o 38.2 fibo wzrostow...przejezyczenie
oczywiscie na wykresie chodzilo o 38.2 fibo wzrostow...przejezyczenie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 12:27 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Żaba daj znać jak tę S będziesz zamykał, odkupię.atlanticos pisze:edek z małym S - ale ostrożnie bo silny impuls w góę jednak był
Edit:
Czy wczoraj terrorysci nie mogli zaatakować obame przed 17tą cholera.
Mam nadzieję że następnym razem zaplanują to lepiej czasowo.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
mnie edek zastanawia bardzo bo na m15 m30 i h1 nastąpiło przebicie 0 dpo , z czego m30 jak i m15 już obroniła linia zero odbicia, teraz jest na m30 kolejne odbicie które jak na razie kończy się wyżej na dpo niż poprzednie, h1 jeden jest rozwojowe i lekki dół jak najbardziej pasuje do scenariusza, a teraz ciekawiej -h4 zaczyna być bycze a przede wszystkim D1 wczoraj wylazło z tzw strefy wykupienia na dpo minimalnie czyli może tam dziś i jutro wrócić co miałoby sens w związku z silnymi sygnałami up z 3 i 4 kwietnia. Tyle mojego wynaturzania się
jeśli ktoś cokolwiek załapał i nie uznał mnie za potencjalnego kandydata do pokoju bez klamek - 
ps. nawet stary poczciwy aligator Williamsa na m30 wygląda jakby chciał mocno do góry rozewrzeć paszczę

ps. nawet stary poczciwy aligator Williamsa na m30 wygląda jakby chciał mocno do góry rozewrzeć paszczę

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- atlanticos
- Maniak
najlepsze jest to ze u mnie h4 i d1 tez wyglada byczo dlatego napisalem ostroznie...tyle ze d1 to perwspektywa kilku dni w ciagu ktorych jeszcze pobuja nas... a h4... tez conajmniej 4-5 swiec musi uplynac (tylko ten cien mnie wciaz niepokoi)laktor pisze:mnie edek zastanawia bardzo bo na m15 m30 i h1 nastąpiło przebicie 0 dpo , z czego m30 jak i m15 już obroniła linia zero odbicia, teraz jest na m30 kolejne odbicie które jak na razie kończy się wyżej na dpo niż poprzednie, h1 jeden jest rozwojowe i lekki dół jak najbardziej pasuje do scenariusza, a teraz ciekawiej -h4 zaczyna być bycze a przede wszystkim D1 wczoraj wylazło z tzw strefy wykupienia na dpo minimalnie czyli może tam dziś i jutro wrócić co miałoby sens w związku z silnymi sygnałami up z 3 i 4 kwietnia. Tyle mojego wynaturzania sięjeśli ktoś cokolwiek załapał i nie uznał mnie za potencjalnego kandydata do pokoju bez klamek -

U mnie to tak wygląda....
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Żaba obawiam się że będziesz wyglądał jak twoi koledzy rozpłaszczeni na gminnej drodze kołami pojazdów. Aż żal patrzeć, ehhh...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Na usdchf też ładna formacja...
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
D1 w ogóle jest szalone bo z jednej strony to o czym przed chwilą napisałem plus fakt że adx się przecinają DI, ale z 2 strony jest lekki sygnał sell wczorajszy i dziś daily odbiło się od 1 poziomu pakietu średnich vegas, czyli tak pół na pół choć mimo wszystko long term też mi się widzi rogatoatlanticos pisze:najlepsze jest to ze u mnie h4 i d1 tez wyglada byczo dlatego napisalem ostroznie...tyle ze d1 to perwspektywa kilku dni w ciagu ktorych jeszcze pobuja nas... a h4... tez conajmniej 4-5 swiec musi uplynac (tylko ten cien mnie wciaz niepokoi)laktor pisze:mnie edek zastanawia bardzo bo na m15 m30 i h1 nastąpiło przebicie 0 dpo , z czego m30 jak i m15 już obroniła linia zero odbicia, teraz jest na m30 kolejne odbicie które jak na razie kończy się wyżej na dpo niż poprzednie, h1 jeden jest rozwojowe i lekki dół jak najbardziej pasuje do scenariusza, a teraz ciekawiej -h4 zaczyna być bycze a przede wszystkim D1 wczoraj wylazło z tzw strefy wykupienia na dpo minimalnie czyli może tam dziś i jutro wrócić co miałoby sens w związku z silnymi sygnałami up z 3 i 4 kwietnia. Tyle mojego wynaturzania sięjeśli ktoś cokolwiek załapał i nie uznał mnie za potencjalnego kandydata do pokoju bez klamek -

- atlanticos
- Maniak
nikt nie jest idealny... jest to możliwe... ale to weryfikuje dopiero czas i rynek... Chetnie zobacze Twoje alternatywne rozwiązanie na wykresie... moze zmienie zdanie co do mojegoantoniZ pisze:Żaba obawiam się że będziesz wyglądał jak twoi koledzy rozpłaszczeni na gminnej drodze kołami pojazdów. Aż żal patrzeć, ehhh...

Żabka gz eseczki , ładnie wyszła choć trzeba było ją pilnować, natomiast zauważ że h1 przeszła 38.2 i wróciła...więc teraz może się dziać ? 
dopiero teraz zauważyłem że jedno z ostatnich zleceń dało zarobić 66.6 dokładnie... hahaa

dopiero teraz zauważyłem że jedno z ostatnich zleceń dało zarobić 66.6 dokładnie... hahaa