Z tego wynika, ze jak rzeczywistosc zacznie isc na + to market pojdzie 2x wyzej niz jest obecnie:]
Calkiem mozliwe. Nawet bardziej niz duze spadki.
Z tego wynika, ze jak rzeczywistosc zacznie isc na + to market pojdzie 2x wyzej niz jest obecnie:]
ja w pierwszego longa wszedłem 10 49(jak pisałem całe depo w l) drugiego godzinę później oba zarobiły , nie odzywałem się bo nie chciałęem żeby Żaba mi zapeszyłprofession pisze:Cześć nie czytałem jeszcze waszego tematu bo byłem rano poza domem. Jednak tak na szybko obserwując wykres wydaje mi się, że jedyna droga dla edka to UP. Mamy w prawdzie linie trendu nad nami jednak ostatnia świeca i ogromny ogon oznacza, że na razie obronili dołek [o którym wam wczoraj pisałem, że mamy formowanie się dołka przed faktem].
Chyba, że jeszcze przez chwilę poodbijamy się w trójkącie linia trendu-opór.
Ja obserwuje linie trendu spadkowego jak puści to wchodzę w longa.
blesS pisze:Z tego wynika, ze jak rzeczywistosc zacznie isc na + to market pojdzie 2x wyzej niz jest obecnie:]
Calkiem mozliwe. Nawet bardziej niz duze spadki.
przecież ja zostałem bez pozycji... ale teraz wszedłem w małe S z 3 powodów które zaraz Ci pokaże na wykresielaktor pisze:ja w pierwszego longa wszedłem 10 49(jak pisałem całe depo w l) drugiego godzinę później oba zarobiły , nie odzywałem się bo nie chciałęem żeby Żaba mi zapeszyłprofession pisze:Cześć nie czytałem jeszcze waszego tematu bo byłem rano poza domem. Jednak tak na szybko obserwując wykres wydaje mi się, że jedyna droga dla edka to UP. Mamy w prawdzie linie trendu nad nami jednak ostatnia świeca i ogromny ogon oznacza, że na razie obronili dołek [o którym wam wczoraj pisałem, że mamy formowanie się dołka przed faktem].
Ja obserwuje linie trendu spadkowego jak puści to wchodzę w longa.![]()
teraz h1 to up jak dla mnei dalszy ale zobaczymy na razie czekam
ja właśnie dlatego czekam że s jest w tej chwili możliwe, co prawda sygnał up jest, ale trochę niepełny, natomiast może być taka sama cofka na dpo po przebiciu 0 na h1 jak było na m15, dlatego poczekam.atlanticos pisze:przecież ja zostałem bez pozycji... ale teraz wszedłem w małe S z 3 powodów które zaraz Ci pokaże na wykresielaktor pisze:ja w pierwszego longa wszedłem 10 49(jak pisałem całe depo w l) drugiego godzinę później oba zarobiły , nie odzywałem się bo nie chciałęem żeby Żaba mi zapeszyłprofession pisze:Cześć nie czytałem jeszcze waszego tematu bo byłem rano poza domem. Jednak tak na szybko obserwując wykres wydaje mi się, że jedyna droga dla edka to UP. Mamy w prawdzie linie trendu nad nami jednak ostatnia świeca i ogromny ogon oznacza, że na razie obronili dołek [o którym wam wczoraj pisałem, że mamy formowanie się dołka przed faktem].
Dobrze, że nie tylko ja tak myślę dzięki za potwierdzenielaktor pisze:ja w pierwszego longa wszedłem 10 49(jak pisałem całe depo w l) drugiego godzinę później oba zarobiły , nie odzywałem się bo nie chciałęem żeby Żaba mi zapeszyłprofession pisze:Cześć nie czytałem jeszcze waszego tematu bo byłem rano poza domem. Jednak tak na szybko obserwując wykres wydaje mi się, że jedyna droga dla edka to UP. Mamy w prawdzie linie trendu nad nami jednak ostatnia świeca i ogromny ogon oznacza, że na razie obronili dołek [o którym wam wczoraj pisałem, że mamy formowanie się dołka przed faktem].