nie bede zaskoczony jak do konca miesiaca kabla zobaczymy ze 150-200 pipsow wyzej... cierpliwosc na tym rynku jest cnotaPipsKong pisze: Kocham Cię jak brata i złego słowa nie powiem tym bardziej że mam Lki![]()
![]()
![]()
![]()
ale ile owiesa zamawiasz ???![]()
![]()
![]()

nie bede zaskoczony jak do konca miesiaca kabla zobaczymy ze 150-200 pipsow wyzej... cierpliwosc na tym rynku jest cnotaPipsKong pisze: Kocham Cię jak brata i złego słowa nie powiem tym bardziej że mam Lki![]()
![]()
![]()
![]()
ale ile owiesa zamawiasz ???![]()
![]()
![]()
wiem Żabo wiemKermit pisze:
nie bede zaskoczony jak do konca miesiaca kabla zobaczymy ze 150-200 pipsow wyzej... cierpliwosc na tym rynku jest cnota
Grasz bez SL i dobierasz kolejne pozycje czy grasz na wysokim TF?PipsKong pisze:wiem Żabo wiemKermit pisze:
nie bede zaskoczony jak do konca miesiaca kabla zobaczymy ze 150-200 pipsow wyzej... cierpliwosc na tym rynku jest cnota![]()
tego nie umiem wyćwiczyć ....
piramidkuję bez SLCblondyn pisze: Grasz bez SL i dobierasz kolejne pozycje czy grasz na wysokim TF?
To popatrz na silver cena znliża sie do wsparcia. Ja szykuje sie do LPipsKong pisze:piramidkuję bez SLCblondyn pisze: Grasz bez SL i dobierasz kolejne pozycje czy grasz na wysokim TF?
No brawo Świeżak, dax walnął ponad 200 pipsów.Świeżak44 pisze:Szykuje się walnięcie na indeksach, tylko najpierw ropa powinna spadać.. no i Edek powinien wyskoczyć.. Na pewno walną w tym tygodniu, dziś albo jutro. 13200 to była meta na razie.
-- Dodano: 23 maja 2018, 08:54 --
WIG20 jak nisko się otworzył..
to już mamCblondyn pisze: To popatrz na silver cena znliża sie do wsparcia. Ja szykuje sie do L
Spokojnie Świeży ma jeszcze ( o ile ma ) 10 lotów na Edku od wczoraj Lunruhe pisze:
No brawo Świeżak, dax walnął ponad 200 pipsów.
Powinieneś dziś ładnie zarobić.
Już chyba nie maPipsKong pisze:Spokojnie Świeży ma jeszcze ( o ile ma ) 10 lotów na Edku od wczoraj Lunruhe pisze:
No brawo Świeżak, dax walnął ponad 200 pipsów.
Powinieneś dziś ładnie zarobić.![]()
Jak ktos nie traktuje poważnie demo to juz na zawsze na tym demo zostanie. 10 lotów. Juz to widze jak na real koncie takie pozycje otwieraPipsKong pisze:
Spokojnie Świeży ma jeszcze ( o ile ma ) 10 lotów na Edku od wczoraj L![]()