z Wąskim SL , czemu nieCblondyn pisze:Jak ktos nie traktuje poważnie demo to juz na zawsze na tym demo zostanie. 10 lotów. Juz to widze jak na real koncie takie pozycje otwieraPipsKong pisze:
Spokojnie Świeży ma jeszcze ( o ile ma ) 10 lotów na Edku od wczoraj L![]()
DayTrading: Środa 23.05.2018
Re: DayTrading: Środa 23.05.2018
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
wszystko zalezy od wielkosci depo... moze Swiezak milionami obraca i dlatego tak dlugo na demo bo boi sie na dzika wrzucic 10mlnCblondyn pisze: Jak ktos nie traktuje poważnie demo to juz na zawsze na tym demo zostanie. 10 lotów. Juz to widze jak na real koncie takie pozycje otwiera

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A mi sie wydaje, że w pracy czasami mu sie nudzi i stąd to zainteresowanie rynkamiKermit pisze:wszystko zalezy od wielkosci depo... moze Swiezak milionami obraca i dlatego tak dlugo na demo bo boi sie na dzika wrzucic 10mlnCblondyn pisze: Jak ktos nie traktuje poważnie demo to juz na zawsze na tym demo zostanie. 10 lotów. Juz to widze jak na real koncie takie pozycje otwiera![]()

Nic nie kosztuje, gra jak każda inna itp.
Cblondyn wygrałeś zakład co do USDCAD - duże piwko się należy 

a twoj sygnal tez 40 pip dzis dal i tez piwko ci sie nalezy choc twego tp nie zalapal
pytanie zasadnicze
odbija te dziady choc tak do 1,1730 czy beda juz caly dzien krazyc wokol tego 1,17 na edku
pips z konga
zlapales to eur/try czy pusciles dla mnie
a i mam lke na dax z 12933
pytanie zasadnicze
odbija te dziady choc tak do 1,1730 czy beda juz caly dzien krazyc wokol tego 1,17 na edku
pips z konga
zlapales to eur/try czy pusciles dla mnie

a i mam lke na dax z 12933

Ostatnio zmieniony 23 maja 2018, 17:39 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
IMo na edku 1670-1680 i góra... na m15 klin obecnie
AUDNZD czy to już czas na 6 figur sell , zobaczymy
kermit
maznij no mi ten wykres usd/pl bo prosze ofd dwoch dni
i niech juz dzis nizej na edku nie schodza bo poblokowalem sie ciut na tych moich parach
wyobrazcie sobie ze strzelacie sygnalami tu super
wczoraj z nudow wszedlem w kazda wasza propozycje i wsio wyszlo na plus
tylko gralem o.2 locikami bez sorawdzania czy jest sens takze
wam sie nalezy
a na demo tez trzeba umiec grac
swiezak nie umie i tyle temat
maznij no mi ten wykres usd/pl bo prosze ofd dwoch dni
i niech juz dzis nizej na edku nie schodza bo poblokowalem sie ciut na tych moich parach
wyobrazcie sobie ze strzelacie sygnalami tu super
wczoraj z nudow wszedlem w kazda wasza propozycje i wsio wyszlo na plus
tylko gralem o.2 locikami bez sorawdzania czy jest sens takze

a na demo tez trzeba umiec grac
swiezak nie umie i tyle temat
Ostatnio zmieniony 23 maja 2018, 17:47 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
To ja tylko tego chce od 3 godzinKermit pisze:IMo na edku 1670-1680 i góra... na m15 klin obecnie
ok moja zgode tez macie tylko choc do 1,1720 potem na wsio zgoda ha ha ha