-- Dodano: 21 cze 2017, 19:37 --
Mozna trejdowac na komórce? Mozna!:)nowy joker pisze:S&p wczorajsze sprzedane 2433.71 a to już zajęte jak podbili
Mozna trejdowac na komórce? Mozna!:)nowy joker pisze:S&p wczorajsze sprzedane 2433.71 a to już zajęte jak podbili
damian w ramke i na scianekarnak pisze:Na ropce ładnie moczą apacze spadających noży, a tu cierpliwym trzeba być i L dopiero po odbiciu od wsparcia i przebiciu oporu:
shogomad pisze: Jak ktoś wrzuci screena z aktualna sytuacją i pokaże strzałką dokąd cena doleci, a najlepiej z zajętą pozycją odpowiednią do tego co pokazuje to wtedy jest to godne uwagi. Ideałem by było jak by w stopce miał link do swojego portfolio z tradami, opisaną strategią albo chociaż do rachunku na myfxbook.
shogomad pisze: Wszystkie wypociny w stylu " teraz L / Teraz S....bo ja mam flow /bo tak mówie/bo zobaczycie zaraz" to o kant tyłka roztrzaść.
technik, zapomniałeś koledze skomentować powyższe; tak by było idealnie, co?:
PS: może byś się kolegi posłuchał – dobrze gada z tym myfxbook’iem…fx-technik pisze: Zacznij od siebie!
Nie pierdol bez sensu!
Cos w tym jest racji Tomku:)Tomasz196407 pisze:damian w ramke i na scianekarnak pisze:Na ropce ładnie moczą apacze spadających noży, a tu cierpliwym trzeba być i L dopiero po odbiciu od wsparcia i przebiciu oporu:
Lubię jak się pojawiasz na forum. Zwykle oznacza to dokładnie dołek lub górkę, w zależności gdzie akurat znajduje się cenapl-samurai pisze:1.1150 - nie do przebicia.
TsunamiPL pisze:Lubię jak się pojawiasz na forum. Zwykle oznacza to dokładnie dołek lub górkę, w zależności gdzie akurat znajduje się cenapl-samurai pisze:1.1150 - nie do przebicia.
Można by się czegoś doszukaćpl-samurai pisze:TsunamiPL pisze:Lubię jak się pojawiasz na forum. Zwykle oznacza to dokładnie dołek lub górkę, w zależności gdzie akurat znajduje się cenapl-samurai pisze:1.1150 - nie do przebicia.