każdy jedzie każdemu personalnie - no ładnie się porobiłolutek pisze:![]()
![]()
DayTrading: Środa 21.06.2017
Re: DayTrading: Środa 21.06.2017
jest jak jest
OdnowionyPipsKong pisze:hehefx-technik pisze:
I po highendowym Longu na złocie.
Kto się śpieszy, ten ma BE.
Technik jaki pamiętliwy ;]

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- fx-technik
- Fanatyk
Moja Soya na razie żre dobrze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
-
- Fanatyk
16:30 zapasy
ROpy naftowej
jeden soje drugi zboze trzeci złoto kupuje
zrobiło sie interinstrumentalnie na forum
Wodzireja mamy też
-- Dodano: 21 cze 2017, 15:22 --
Pieniedzy

ROpy naftowej
jeden soje drugi zboze trzeci złoto kupuje
Wodzireja mamy też
-- Dodano: 21 cze 2017, 15:22 --
Tosz przeciez ci napisałem pochwaliłem, czego ty chcesz jeszcze,F-You Money pisze:Przecież pisałem, że nawrót będzie bankowo, ale nad dokładnością cały czas pracuję, to nie jest takie proste co do pipsa, to nie malowanie kolorowych kresek na wykresie, 42 pipsy amplitudy, nie jestem z tego dumny, też mała poprawka, że to rzeźnik, ale muszę nad tym popracowaćTomasz196407 pisze:
Z tego co widze to juz 141.70
ten kto wziął to to mu gratki
teraz trzeba zobaczyc co dalej
Pieniedzy
Wszystkie wypociny w stylu " teraz L / Teraz S....bo ja mam flow /bo tak mówie/bo zobaczycie zaraz" to o kant tyłka roztrzaść.
Jak ktoś wrzuci screena z aktualna sytuacją i pokaże strzałką dokąd cena doleci, a najlepiej z zajętą pozycją odpowiednią do tego co pokazuje to wtedy jest to godne uwagi. Ideałem by było jak by w stopce miał link do swojego portfolio z tradami, opisaną strategią albo chociaż do rachunku na myfxbook.
Z DAX dzisiaj Lutek mialdobre dwa wejścia, zapewne na zasadzie "ślepej kurze też sie trafia ziarno czasem". Ponieważ cena może tylko L czy S to jak lutek odpowiednio będzie aktywny w temacie to i wiecej sukcesów wykaże...o których nie omieszka nam przypominać przez najbliższe godziny/dni
Jak ktoś wrzuci screena z aktualna sytuacją i pokaże strzałką dokąd cena doleci, a najlepiej z zajętą pozycją odpowiednią do tego co pokazuje to wtedy jest to godne uwagi. Ideałem by było jak by w stopce miał link do swojego portfolio z tradami, opisaną strategią albo chociaż do rachunku na myfxbook.
Z DAX dzisiaj Lutek mialdobre dwa wejścia, zapewne na zasadzie "ślepej kurze też sie trafia ziarno czasem". Ponieważ cena może tylko L czy S to jak lutek odpowiednio będzie aktywny w temacie to i wiecej sukcesów wykaże...o których nie omieszka nam przypominać przez najbliższe godziny/dni

- F-You Money
- Pasjonat
Lutek, jak tam twój sik komara?
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Działa wam DAX w XM ? 

-
- Gaduła
Ktoś jeszcze,chyba PipsKong, kawę brałTomasz196407 pisze: jeden soje drugi zboze trzeci złoto kupuje

Ja bym do tej kawy cukier jeszcze dorzucił.
Może w końcu czas na L-ki na cukrze ?
Ktoś gra w ogóle na tym słodkim instrumencie ?

Ostatnio zmieniony 21 cze 2017, 16:50 przez grzegorzx7, łącznie zmieniany 1 raz.
Caly CFD siadl. Pisze wlasnie do nichshogomad pisze:Działa wam DAX w XM ?
edit. już działa.