sl= ?d4mian7 pisze:Dobre miejsce na dokładkę s
DayTrading: Środa 21.06.2017
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 21.06.2017
Sl mentalny
-
- Fanatyk
u twojego brokera nie ma sl mentalnego,d4mian7 pisze:Sl mentalny
tam są sztywne zasady

daytrading-sroda-21-06-2017-t29205-110.html#p871436
pzdr
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p871458shogomad pisze: Wszystkie wypociny w stylu " teraz L / Teraz S....bo ja mam flow /bo tak mówie/bo zobaczycie zaraz" to o kant tyłka roztrzaść.
i teraz serio znikam...fx-technik pisze:3 razy podchodziłem L na Edku, 3 x BE.
Nic z tego - walnie w dół.
pzdr
Ostatnio zmieniony 21 cze 2017, 20:48 przez belon, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrozumcie że każdy tu ma rację !
Dadas w odniesieniu do DT pisze - walnie w dół złoto, kako, cukier czy inne badziewia i ma rację.
cukier dalej spada itd.
ja natomiast mam poziom 13.10 wyznaczony jako dołek na cukrze i będę tam obserwował. Jak zauważę odbicie wejdę w L z ciasnym SL (łapacz dołków). Jak się pomyliłem to SL
dla mnie cukier, kakao itd są na L chyba podobnie jak u PipsKonga - LONG TERM.
Co do ZŁOTA - to.... póki co nadal podtrzymuje moje L jakkolwiek Dadas by się obrażał, a inni ze mnie smiali.
Co nie znaczy k...jego mać, ze to jest rekomendacja! Nikomu nie każę tak robić, ja sobie wziąłem L na Gold i moja sprawa, moja kasa, mój problem i tyle.
Wrrr !
Dadas w odniesieniu do DT pisze - walnie w dół złoto, kako, cukier czy inne badziewia i ma rację.
cukier dalej spada itd.
ja natomiast mam poziom 13.10 wyznaczony jako dołek na cukrze i będę tam obserwował. Jak zauważę odbicie wejdę w L z ciasnym SL (łapacz dołków). Jak się pomyliłem to SL
Co do ZŁOTA - to.... póki co nadal podtrzymuje moje L jakkolwiek Dadas by się obrażał, a inni ze mnie smiali.
Co nie znaczy k...jego mać, ze to jest rekomendacja! Nikomu nie każę tak robić, ja sobie wziąłem L na Gold i moja sprawa, moja kasa, mój problem i tyle.
Wrrr !

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Fanatyk
Przemek a mnie sie wydaje że to nie tak!!highend pisze:Zrozumcie że każdy tu ma rację !
cukier dalej spada itd.
Wrrr !
tu w tym dziale mieszaja sie tematy zwiazane akurat z trejdowaniem,
do tego jeszcze ktos usiłuje tu nauczac kogoś,
potem Wodzireje wyjdą i klaszcza cała sala spiewa ...
dlatego zrobił sie z tego tu co zwiemy dt brzydko mówiac smietnik,
do tego trzeba dodać kłotliwosc społeczenstwa naszego co widac i słychać
i mamy co mamy
Nikt winny tu nie jest,
czasem lepiej sobie samemu tworzyc scenariusze pod swoje i moze odejsc tak jak belon
Kazdy kiedys dojrzeje i odejdzie. Przyjdą nowe pokolenia padawanow
- nowy joker
- Pasjonat
Zajebiste miejsce na ssssss sp500
bo ten dział to jeden wielki zlepek ludzi, którzy coś umieją, tych którym się wydaje że umieją, tych co więdzą najlepiej, tych co chcą się podzielić, tych co chcą tylko skorzystać.... a tak naprawdę kase zbiera brokerTomasz196407 pisze: Przemek a mnie sie wydaje że to nie tak!!
tu w tym dziale mieszaja sie tematy zwiazane akurat z trejdowaniem,
do tego jeszcze ktos usiłuje tu nauczac kogoś,
potem Wodzireje wyjdą i klaszcza cała sala spiewa ...
dlatego zrobił sie z tego tu co zwiemy dt brzydko mówiac smietnik,
do tego trzeba dodać kłotliwosc społeczenstwa naszego co widac i słychać
i mamy co mamy
Nikt winny tu nie jest,
czasem lepiej sobie samemu tworzyc scenariusze pod swoje i moze odejsc tak jak belon

-- Dodano: 21 cze 2017, 20:16 --
na H1 nie widać longa na Goldzie, coraz niższe szczyty... a dołek kolejny też niżej. Ale nie ma o co walić focha.

a czy widać shorta? a gdzie i jaki SL postawić? ktoś mi odpowie?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- nowy joker
- Pasjonat
Odkąd pamiętam to tu jesteś i głupoty piszesz nigdy Twoje teoretycznie myśli do niczego nie prowadzą pokaż co kupujesz kiedy a nie pisz pisz i jeszcze raz pisz wczoraj pisałeś ze sp500 pójdzie na 2500 i ze dax nie spadnie . Tuku zaczęła się korekta na sp500 i potrwa do 1600 a może i jeszcze niżej bo recesja idzie jakiej jeszcze nikt nie widział a Ty mydło oczy ludziom. Highend kim Ty jesteś ?