O wsparć to ci tu teraz dostatekXAB pisze:zas co do daxa to zapamietacCblondyn pisze:Racja widoczna jest na depo. Bardzo wymierny wskaźnik
dopiero 12995-13000 jakis sensowne wsparcie inaczej wzrosty

Już na 13025 pierwsze

O wsparć to ci tu teraz dostatekXAB pisze:zas co do daxa to zapamietacCblondyn pisze:Racja widoczna jest na depo. Bardzo wymierny wskaźnik
dopiero 12995-13000 jakis sensowne wsparcie inaczej wzrosty
TsunamiPL pisze:Świeżak ładujesz L na Daxie pod wieczną hossę ?
Nie jestem tego aż tak pewien, z prostego powoduXAB pisze:dax
szczyt korekta do choc38 fb ostatniej falki podejscie choc z 50 pipsow w kierunku szczytu i decyzja co dalej
a co do wsparc to z 13000 poszla ostatnia wybiciowa falka i to jest toooooo
No i co z tego wynika???Tomasz196407 pisze:Nie jestem tego aż tak pewien, z prostego powoduXAB pisze:dax
szczyt korekta do choc38 fb ostatniej falki podejscie choc z 50 pipsow w kierunku szczytu i decyzja co dalej
TO jest na koncu klin a klin lubi w sobie tworzyc nowy klin
grac na proste fbo i nie kombinowacfx-technik pisze:No i co z tego wynika???Tomasz196407 pisze:Nie jestem tego aż tak pewien, z prostego powoduXAB pisze:dax
fx-technik pisze:No i co z tego wynika???Tomasz196407 pisze:Nie jestem tego aż tak pewien, z prostego powoduXAB pisze:dax
XAB pisze:dax
Nie wiem do kogo skierowane pytanie z tematu postu - XAB cz y T.
Ale ja bym odpowiedział najprosciej jak można
Tyle samo co z innych analiz, komentarzy zamieszczanych na stronie DT co dzień