karnak jaki zadziorny - nie poznaje Cie ; )karnak pisze:I nawet, gdy ED zaliczył dzisiaj dołek poniżej 1.173 nikt z tych apaczy L nie zameldował o wywaleniu na SL.AndRaf pisze:Widzę, że optymizm wczorajszych Longów ok 22giej na EDku minął, przecież wczoraj EDEK ruszał, no to ruszył, taka euforia tu panowała. Wczoraj pisałem,że spadnie do 1.17 i tam się wszystko rozegra - czy góra, czy dół. Jak któś nie ma pozycji to lepiej niech teraz nie otwiera, bo naprawdę może się wszystko zdarzyć, pozostaje czekać...![]()
![]()
![]()
Taka gra z kiszeniem strat to do bani.![]()
![]()
A po jakimś czasie , gdy ED wreszcie pójdzie do góry pochwalą się swoim "bohaterstwem"
DayTrading: Środa 18.10.2017
Re: DayTrading: Środa 18.10.2017
Psy (byczki) szczekają od 1.1809, a karawana (miśki) jedzie dalej.

czy ktoś sie interesuje cukrem?
widzę kolejny konkretny poziom wzrostu z 14 do 27.
ogólnie to co się dzieje na wszelakich surowcach....
rośnie rośnie, bo pieniążki lecą w dół (inflacja)
widzę kolejny konkretny poziom wzrostu z 14 do 27.
ogólnie to co się dzieje na wszelakich surowcach....

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Kliników na EDku ostatnio trochę było, a jak to się kończyło to widać, jak na dłoni - zjazdem niżej i kolejnym klinem z .... fałszywym wybiciem do góry. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Łola boga EU spadło niżejkarnak pisze:I nawet, gdy ED zaliczył dzisiaj dołek poniżej 1.173 nikt z tych apaczy L nie zameldował o wywaleniu na SL.AndRaf pisze:Widzę, że optymizm wczorajszych Longów ok 22giej na EDku minął, przecież wczoraj EDEK ruszał, no to ruszył, taka euforia tu panowała. Wczoraj pisałem,że spadnie do 1.17 i tam się wszystko rozegra - czy góra, czy dół. Jak któś nie ma pozycji to lepiej niech teraz nie otwiera, bo naprawdę może się wszystko zdarzyć, pozostaje czekać...![]()
![]()
![]()
Taka gra z kiszeniem strat to do bani.![]()
![]()
A po jakimś czasie , gdy ED wreszcie pójdzie do góry pochwalą się swoim "bohaterstwem"

Klin wybity w piatek 09.10 zrealizowal zasieg. Jak Ty trzymasz te Ski już drugi tydzień to nie dziwie się, że apetyt rośnie ; )karnak pisze:Kliników na EDku ostatnio trochę było, a jak to się kończyło to widać, jak na dłoni - zjazdem niżej i kolejnym klinem z .... fałszywym wybiciem do góry.
Uśredniałes ?
Kto zarobił na S-kach na ostatnich spadkach, gratki, teraz r:r korzystniejszy dla Longów, albo ew czekac na przelamanie wsparcia i S na retescie. EOT.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2017, 15:44 przez barabaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
edek h4 - tak to widze na obecna chwile. Ostatnia bramka na 1.1780 - jej wybicie potwierdzi lokalne podwojne dno na h1 i potem już w zasadzie pusta autostrada. Mozliwe jakies zawirowania na 1.1830 ale lokalne wiec nic czym byłoby warto sie przejmowac. Scenariusz zaneguje zejście poniżej 1.17
https://www.tradingview.com/x/SG0KH2Zt/
https://www.tradingview.com/x/SG0KH2Zt/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
karnak, ty też tak z tymi shortami nie kozacz:
Tzn. tam jest Short SL Level...
-- Dodano: 18 paź 2017, 15:46 --Tzn. tam jest Short SL Level...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Edek sie zwalil o 100 pipsow w tym tygodniu po czym robi korekte a ty piszesz o karawanie z bykami. Nie rozumiem Cie za bardzo. Od 3 dni lapanie L i gadanie o 1.19 po czym jak sie zwalili 100 pipsow i zrobili 30 korekty to wielkie halo jakby miski jechaly na rzez. Moim zdaniem to miski sie powinny z was smiac ze zawracacie wodospad a nie na odwrot.Kermit pisze:ciekawe czemu ktos mial meldowac SL skoro klin, z ktorego wyszlismy nie zostal zanegowany tylko zretestowany. To gdzie mialby byc ten SL? Powyzej klina?![]()
CI którzy puscili pod formacje harmoniczna tez zapewne SL mieli pod punktem X bo to normalne.
Pozdrawiam miski...psy szczekaja a karawana (z bykami) idzie dalej