Pokazywałem, jak ja to rozgrywam.MERLIN pisze:Dobra już się nie odzywam bo będzie kolejna pyskówka
Po co, więc w ogóle twoje aluzje?
Pokazywałem, jak ja to rozgrywam.MERLIN pisze:Dobra już się nie odzywam bo będzie kolejna pyskówka
Dla kogos kto ma pojecie o fx kazdy wykres jest logiczny - w kazdym razie mniej lub bardziej mozna sie z nim zgodzic. Problem jednak nie lezy w tym na ile co kto rozumie tylko w twoich wykresach. Jakos kazdy wzajemnie moze sie zrozumiec a Ciebie nie. To z toba jest problem bo ludzie nie moga sie z toba dogadac ani nie rozumieja twoich wykresow. To ty masz problem z ta spolecznoscia. Inni wzajemnie sie rozumieja. Do tego masz jeszcze wydumane ego twierdzac ze to inni sa idiotami bo ciebie nie rozumieja. I zeby bylo malo... nie rozumiesz tego wszystkiego i dalej sie tu idzielasz. Nikt nie wie po co i czemu to robisz.fx-technik pisze:Jeżeli wiesz kiedy i dlaczego zawierać transakcję, to wynika.MERLIN pisze:I co wynika z twojego wskaźnika ?moim zdaniem absolutnie nic, kreska kreskę kreską poganiafx-technik pisze:Topografia jest następująca:Pytanie, czy dzisiaj rynek ustanowił Low W1?
Ja nie pokazuję predykcji, tylko istotne poziomy.
Oczywiście, że dla kogoś, kto nie ma pojęcia co ma robić, to nic nie wynika.
Z twoich zwierzaków i Kermitowych łamańców też nic nie wynika.
Chyba, że masz metodologię na wykorzystanie i ona ci przynosi zyski.
Jeżeli ktoś umie czytać, to jest jasne, że dzisiaj na Edku wrócili do bazy.
A tydzień jest spadkowy i jest środa.
Ergo, jeżeli dziś był Low W1, to mogą go jeszcze przetestować, a potem rynek może dążyć w kierunku bazy W1, MN1.
Albo testu ponownego dołka nie będzie, bo też tak może być.
Człowieku jaka aluzja ,co mnie obchodzi czego używasz i jak to robisz ,ale nie besztaj ludzi z błotem.Trochę szacunku dla innychfx-technik pisze:Pokazywałem, jak ja to rozgrywam.MERLIN pisze:Dobra już się nie odzywam bo będzie kolejna pyskówka
Pełen szacunek, ale dla tych, którzy i mnie go okazują.MERLIN pisze:Człowieku jaka aluzja ,co mnie obchodzi czego używasz i jak to robisz ,ale nie besztaj ludzi z błotem.Trochę szacunku dla innychfx-technik pisze:Pokazywałem, jak ja to rozgrywam.MERLIN pisze:Dobra już się nie odzywam bo będzie kolejna pyskówka
Fiskus tez tak twierdziTsunamiPL pisze:Od fx-technika vel Dadas nauczyłem się jednego. Zysk musi być większy niż strata
I to jest najważniesze w każdym biznesie!TsunamiPL pisze:Od fx-technika vel Dadas nauczyłem się jednego. Zysk musi być większy niż strata