DayTrading: Środa 15.04.2015
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 15.04.2015
Dzis dane o 16:30 o ropie one dadza kierunek na ten tydzien ale podejrzewam ze bedzie góra
No cóż... nie ja tym rządzęhighend pisze:ale się motaszsiux pisze:GBP/AUD jednak zjazd w dół, brać S

Zyski % w tym tygodniu mnie przerażają

Zyski % w tym tygodniu mnie przerażają 
Chyba na demo...hahaha

Chyba na demo...hahaha
co ta ostatnio nie ma zainteresowania daxem ?
Ropa w cieawym miejscu . S kusi ale chyba tylko na walke przy oporze , mozliwe ze w koncu ruszą coś bardziej w gorę , no chyba ze nadal zostaną w konsoli .. W sumie gdyby zjechali do tych 30 to wszyscy by tam L pakowali a to byloby za proste wiec gdyby juz teraz trend zaczal sie odwracac byloby ciekawiej
Ropa w cieawym miejscu . S kusi ale chyba tylko na walke przy oporze , mozliwe ze w koncu ruszą coś bardziej w gorę , no chyba ze nadal zostaną w konsoli .. W sumie gdyby zjechali do tych 30 to wszyscy by tam L pakowali a to byloby za proste wiec gdyby juz teraz trend zaczal sie odwracac byloby ciekawiej

dla WIG 20 wlasnie sie chlopak i szykowac beda do shortow
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Edek idzie po moje BE na 1.0620 a potem bedzie spadal w dol ;]
Ciekawe czy i tym razem wywali mi BE z prezycją 2 pipsów.
Może wcale tam nie dotrzeć. Zobacz high poprzedniej H1; masowa sprzedaż w okolicach 1.06-1.0610 może powstrzymać dalsze wzrosty (oczywiście - do Maria).Kusus pisze:Edek idzie po moje BE na 1.0620 a potem bedzie spadal w dol ;]
Mnie już wywaliło +100pips jedna pozycja i druga +30pips, nie mam już czasu siedzieć i pilnować tego i koniec na dziś.Kusus pisze:Edek idzie po moje BE na 1.0620 a potem bedzie spadal w dol ;]
EBC mnie nie będzie, zatem powodzenia

Let the pips flow 

Ja to samo. Skasowalem 10 pipsow zysku i ide na spacer bo nie idzie nic zrobic. Bujaja sie w dwie strony i nie idzie nic zagrac bo co chwika be ....m4ki pisze:Mnie już wywaliło +100pips jedna pozycja i druga +30pips, nie mam już czasu siedzieć i pilnować tego i koniec na dziś.Kusus pisze:Edek idzie po moje BE na 1.0620 a potem bedzie spadal w dol ;]
EBC mnie nie będzie, zatem powodzenia
flaga na indeksie dolara?
https://www.mql5.com/en/charts/3299223/ ... l-services
https://www.mql5.com/en/charts/3299223/ ... l-services
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.