DayTrading: Środa 15.04.2015
Re: DayTrading: Środa 15.04.2015
liczę na dużą falę usdjpy i kolejno powrót na początkowe poziomy w okresie dwóch dni po decyzji
Gdybym nie siedział w shortach od wczoraj, to też bym szukał L i polecieli by mi po SLach.Kusus pisze: Rozwalili mi juz dzisiaj 2x be i raz 20 pipsowy sl. Kolejna proba od 1.0620 zabezpieczona na be i zobaczymy....
1.059 osiągnięte, czekamy i liczymy na 1.052, potem EBC i może 1.046

Let the pips flow 

Ty mi sprzedałeś zasięg spadku na edku w zeszłym tygodniu a ja odwdzięczyłem się setupem na eur/cad jesteśmy kwita ;-)highend pisze:Edek leci na swoje wczorajsze minima.
Usdtry od kiedy wybil 2.64 szczyt na up to target mam 2.72.
zawsze usdtry wyprzedza ruchy innych par. Jak rosnie to dopiero za jakis czas jest reakcja na usdpln i edku.
Dawno to juz zauwazylem.

EUR/AUD zamknięty, chyba muszę odpocząć od tego krosa 
-- Dodano: 15 kwie 2015, 09:30 --
EUR/JPY - a może taki scenariusz? oRGR na 1H?

-- Dodano: 15 kwie 2015, 09:30 --
EUR/JPY - a może taki scenariusz? oRGR na 1H?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tak jak sie mowilo wczoraj okazja do lapania S na edk na short sqqeze tu pare osob chyba polapalo
a tu lapanie nozy widze Kusus zamiast siedzies z S od wczoraj
:shock:i czekac na EBC lub przed ebc skasowac zyki bo moga wycinac sl i dopiero pakowac sie znowu pod EBC
a tu lapanie nozy widze Kusus zamiast siedzies z S od wczoraj

Zabezpieczać eski na BE na edku bo może być dzisiaj niezły strzał w górę.
zlecieliśmy bez przystanku z 1.06625 do 1.05770 - chyba czas coś odrobić lekko w górę 

Nowy123 pisze:tak jak sie mowilo wczoraj okazja do lapania S na edk na short sqqeze tu pare osob chyba polapalo
a tu lapanie nozy widze Kusus zamiast siedzies z S od wczoraj:shock:i czekac na EBC lub przed ebc skasowac zyki bo moga wycinac sl i dopiero pakowac sie znowu pod EBC
Niestety zachowałem się jak idiota. Miałem piękną S od samego szczytu 1.07 ale skasowałem zyski przed pójściem spać.
Dzisiaj wszedłem w longa i wywaliło mnie na -20 pipsów chociaż wczoraj sam mówiłem, że powinni wrócić do minimów sprzed wczorajszego wystrzału... no kretynizm

Ale na szczęście dobrałem S, już pracuje, zabezpieczona na BE przy 1.0620. I zobaczymy co dalej. Wywali to wywali a jak nie to będzie piękna tygodniówka bo pozycja dość gruba - 2.8 Lota.
GBP/AUD jednak zjazd w dół, brać S 

może na indeksie dolara, eurusd i sapinie grają jeszcze pod wyniki spółek bankowych...
trochę za wcześnie na dyskontowanie ruchu na edku po decyzji EBC
to chyba zwykle dzieje się tuż przed ogłoszeniem stóp
o 11:00 bilans handlowy może wpłynąć na wolatylność edka
trochę za wcześnie na dyskontowanie ruchu na edku po decyzji EBC
to chyba zwykle dzieje się tuż przed ogłoszeniem stóp
o 11:00 bilans handlowy może wpłynąć na wolatylność edka