GBPUSDH1.png
-- Dodano: 13 lip 2016, 21:41 --[SP500]Daily.png
Tomasz196407 pisze:nie jestem Farciaz, ale odpowiem,kk.dreamer pisze:l to proponuje z okolic 135, ja w sFarciarz pisze:dzięki, zanotowałem, popatrzę sobie na wykres i porównam, uciekam dziś już, pozdrawiam, hej
oby gejek rósł
moze i tak być,
zrobili 23.6
38.2 to poziom co podałaś
złoto:
od szczytu 1375 zrobili prawdopodobnie układ korekty prostej ABC 535, odreagowanie wczorajsze i dzisiejsze jest układem korekcyjnym również, bede obserwował kanał i wyłamanie w dół,
ciekawe w tym wszystkim jest to że poprzedni szczyt ubiegłotygodniowy choc normalnie tego nie widac na wykresie został niewybity,
można to uznac też za impuls ponieważ nie została zniesiona pierwsza fala,
WTI:
Trudność w oznaczeniu impulsów i korekt na wti sprawiła że wczoraj nie wstawiałem tego wykresu,
dzis wstawiam, jestem bez pozycji, dla zainteresowanych tylko,
moim zdaniem od szczytu 51.50 był impuls 1A i teraz jest korekta płaska rozbudowana, o kolejne korekty,
alternatywnym scenariuszem byłby w fali B trójkat,
dwuznaczność o której pisałem dziś sprawiła że nie zająłem pozycji , wynikała ona w głownej mierze z interwałów wyzszych, ale oczywiście nie kazdy trader musi tak samo analizowac wykres pod względem AT i napewno nie bede sie spierał że mam racje
a gdzie ja o racji,?fx-technik pisze:@ Tomasz,
Nie o rację tu chodzi, twoją, czy czyją, tylko jak ty grasz tą twoją analizę?
Co komu po analizie, skoro nie wie co z nią zrobić?
Ludzie nie rozumieją moich prostych linii, a w nich jest wszystko.
Gdzie SL, gdzie TP, nawet gdzie wejść.
Farciarz tego nie widzi i twierdzi, że ja ceny nie pokazuję.
A czym jest linia, jak nie ceną?
Tak grasz? Czy tylko fale rysujesz?
-- Dodano: 13 lip 2016, 22:24 --
Że nie może mieć charakteru rekomendacji?Tomasz196407 pisze:a gdzie ja o racji,?fx-technik pisze:@ Tomasz,
Nie o rację tu chodzi, twoją, czy czyją, tylko jak ty grasz tą twoją analizę?
Co komu po analizie, skoro nie wie co z nią zrobić?
Ludzie nie rozumieją moich prostych linii, a w nich jest wszystko.
Gdzie SL, gdzie TP, nawet gdzie wejść.
Farciarz tego nie widzi i twierdzi, że ja ceny nie pokazuję.
A czym jest linia, jak nie ceną?
Tak grasz? Czy tylko fale rysujesz?
-- Dodano: 13 lip 2016, 22:24 --
regulamin DT przeczytaj, sam nawiazałes niedawno do niego,
troche nie rozumiem tego postu- moze pózno, dlatego
dobrej nocy
Ładuj s, a potem pochwal się zyskiem.pl-samurai pisze:Eurusd to wyglada na duze S
Mam L - i troche wbrew sobie bo juz jest na duzej stracie.TsunamiPL pisze:Ładuj s, a potem pochwal się zyskiem.pl-samurai pisze:Eurusd to wyglada na duze S
Moim zdaniem masz dobry kierunek. Rynek nas zweryfikuje. Też mam już L.pl-samurai pisze:Mam L - i troche wbrew sobie bo juz jest na duzej stracie.TsunamiPL pisze:Ładuj s, a potem pochwal się zyskiem.pl-samurai pisze:Eurusd to wyglada na duze S