DayTrading: Środa 12.08.2015
Re: DayTrading: Środa 12.08.2015
Poranek stoi pod znakiem kontynuacji spadków na rynkach, które pojawiają się po decyzji Chin o kolejnej dewaluacji juana. Bank centralny Chin ustalił stawkę referencyjną juana do dolara na poziomie 6,3306, o 0,1 proc. poniżej wtorkowego zamknięcia.
"
czyli co dolar się osłabia bo możliwość wojny walutowej zmniejsza szansę na szybką podwyżkę stóp w USA (choć niektórzy twierdzą, że w ogóle jej nie będzie w 2015), giełdy w dół bo dewaluacja potwierdza trwałe spowolnienie w Chinach. Wpisuje się to w układ techniczny na D1
"
czyli co dolar się osłabia bo możliwość wojny walutowej zmniejsza szansę na szybką podwyżkę stóp w USA (choć niektórzy twierdzą, że w ogóle jej nie będzie w 2015), giełdy w dół bo dewaluacja potwierdza trwałe spowolnienie w Chinach. Wpisuje się to w układ techniczny na D1
to była "kapitulacja popytu"bsony pisze:o godz. 3.00 notowania w mforex zostały zawieszone - notowania u innych broków działają
kurs audusd poleciał na mordę, zablokowali mi możliwość realizacji sl.
działa bossa i tms.
...syny otworzyli notowania o 4.29
z dużą luką, ręce opadają.
można pakować eLki na kangurze ze stopem poniżej tego dołka z nocy

Kusus wczoraj się oburzył i późno w nocy napisał odpowiedź, że DOSTAŁ flaszkę i że i tak jest 5% zarobiony nawet jak go wytną na kangurze... Nie wiem jak to możliwe bo poleciał niżej niż był - ale graty!

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Pisał jeszcze przed tym zjazdem. Ja go ulubię.highend pisze:to była "kapitulacja popytu"bsony pisze:o godz. 3.00 notowania w mforex zostały zawieszone - notowania u innych broków działają
kurs audusd poleciał na mordę, zablokowali mi możliwość realizacji sl.
działa bossa i tms.
...syny otworzyli notowania o 4.29
z dużą luką, ręce opadają.
można pakować eLki na kangurze ze stopem poniżej tego dołka z nocy
Kusus wczoraj się oburzył i późno w nocy napisał odpowiedź, że DOSTAŁ flaszkę i że i tak jest 5% zarobiony nawet jak go wytną na kangurze... Nie wiem jak to możliwe bo poleciał niżej niż był - ale graty!
Zresztą jest dobrym traderem i warto znać jego zdanie co myśli o rynku.
The only way is up
TsunamiPL pisze: Pisał jeszcze przed tym zjazdem. Ja go ulubię.
Zresztą jest dobrym traderem i warto znać jego zdanie co myśli o rynku.

ale spoko. Kusus jest w sumie OK, choć mi dogryzał niemiłosiernie.
Za to ja jestem miłosierny

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- nowy joker
- Pasjonat
Highend dzięki za edka jeszcze trzymam . Nowy tez się spisał na s&p500 pipsow mi wystarczy chyba do końca roku 

No to DAX sobie zleciał, ciekawe gdzie się zatrzyma. Będzie odbicie, czy lecimy na 10800 

kolejny dzień dużo instrumentów w dół poleciało
to może być kilkudniowa fala bo jest spójność w spadkach

Co do edka- Motyl z ORGR dalej ciągnie edzia w górę H4-D1 ,dają czadu
formacja była mało realna a jednak powoli staje się prawdziwą 

- atlanticos
- Maniak
zdażyłem Ci już wczoraj pogratulowac... pokaz jeszcze raz ten wykres niech inni zerkną bo sie zapakuja jak na Oandzie 67%MERLIN pisze:Co do edka- Motyl z ORGR dalej ciągnie edzia w górę H4-D1 ,dają czaduformacja była mało realna a jednak powoli staje się prawdziwą

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
korekta byla na abc teraz chinski smok na indeksach
uderzył w USD JPY

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.