DayTrading: Środa 06.11.2013
Re: DayTrading: Środa 06.11.2013
ed, bujana +/-10 pipsow w okolicach 1.35 do jutra pewnie, za to gold, dał sygnał L 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
KABLU ju bankstera przygotowuje grunt pod dane
)))))

fakt, rzeźnik chodzi jak ta lala, ale boje sięgo, bo mamy wciąż niewyrównane rachunki
w sensie, wisi mi pare groszy 
https://www.tradingview.com/x/akCQWXJZ/
nie mniej, chyba gdzieś, na korekcie wskoczę w pociąg
zobaczymy co dane za 20 minut

nie mniej, chyba gdzieś, na korekcie wskoczę w pociąg

Jutro też jest dzień.
16144- 50 wyskok smialo
Nowy123 pisze:16144- 50 wyskok smialo
znowu, nikt nic nie wie, czeski film,Nowy123 pisze:KABLU ju bankstera przygotowuje grunt pod dane)))))

Jutro też jest dzień.
oczywiście, cały czas podkreślam, że formacje z D1 i W1 wymagają potwierdzenia... ale niewątpliwie jest to jakiś punkt zaczepienia...ZielonaMgielka pisze:Poki co mamy doczynienia z konsolidacja pod tygodniowym oporem w trendzie gornym na D1. Jesli pokonamy 1.59 to wtedy bedzie mozna mowic o podwojnym szczycie.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
pedro pisze:fakt, rzeźnik chodzi jak ta lala, ale boje sięgo, bo mamy wciąż niewyrównane rachunkiw sensie, wisi mi pare groszy
nie mniej, chyba gdzieś, na korekcie wskoczę w pociągzobaczymy co dane za 20 minut
ja wskoczyłem idealnie na denku korekty i celuję w tl trójkata na d1 . 159.31
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Nowy123 pisze:w UE jak wczeniej pisalem warto sie przygladnac Wlocha pomijajac Chiny bo w USa pekniecie banki na obligacjach jak widac FED stara sie jak moze by do tego nie doszlo pompujac BANKE na akcjai i trzymajac na obligacjach
może i bańka peknie, ale nie pod konieć, roku

kabello, moja eSka zaczyna przynościc straty :9
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ja sie czaiłem na to denko, bo wtedy je widziałem, ale jak pisałem, rzeźnika się jeszcze boje... ale odbił perfekcyjniemolmomas pisze:pedro pisze:fakt, rzeźnik chodzi jak ta lala, ale boje sięgo, bo mamy wciąż niewyrównane rachunkiw sensie, wisi mi pare groszy
nie mniej, chyba gdzieś, na korekcie wskoczę w pociągzobaczymy co dane za 20 minut
ja wskoczyłem idealnie na denku korekty i celuję w tl trójkata na d1 . 159.31

zależy jakie dane za 15 minut pokażą, mogą puknąc góre tego trojkata, wtedy plan mam, żeby się pod zjazd podlaczyc

Jutro też jest dzień.
Ja już zamknąłem. Co sądzicie o Usd/Jpy ?BOCZEK pisze:Nowy123 pisze:w UE jak wczeniej pisalem warto sie przygladnac Wlocha pomijajac Chiny bo w USa pekniecie banki na obligacjach jak widac FED stara sie jak moze by do tego nie doszlo pompujac BANKE na akcjai i trzymajac na obligacjach
może i bańka peknie, ale nie pod konieć, roku![]()
kabello, moja eSka zaczyna przynościc straty :9