Kundziu pisze:Trochę cofneli i dalej idą do góry.
Perspektywa H4.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Kabanos ma wiecej miejsca na spadki niz na wzrosty
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
SP500 S 1764 z sl 771 jako ze luka zrobiona pod jej domkniecie
na DAX 9050 S jako opor i SL 9065
kiwi pisalem nie tykac S ze podjada jeszcze na 8420 okolice chodz po cichu liczlem ze cofna na 8330 no coz nie zrobili tego wiec teraz cofka na 360 350
Podczas wczorajszej sesji po pozytywnych wynikach PMI z usa GBPUSD skutecznie obronil 1.6023. Oznacza to ze jest silne parcie ku gorze i w zwiazku z tym bedziemy szukac dlugich pozycji. poziomy podaje pod forex journal ,,Tradeseeker Price Action Strategy''
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
na edku, wychodzi na to ze ta konsola to była płaska korekta spadków, i dalej SSSSSSSSSSSSSSSS
to TP może trochę za duże, sam ustawiałem sobie na 1,6016