DayTrading: Środa 05.02.2020
Re: DayTrading: Środa 05.02.2020
2-czka na dolcu prawie zrobiona. Moze byc jeszcze 83-84 ale bezpieczniej juz zaczac kupowac. Teraz zaczynamay długa 3ke wyzej 90.
1. Między innymi 5 fałszywych sygnałów na 1 tylko interwale (h4)
2. Niezanegowany układ mocy z dziennego.
3. Po rozwodzie dzień powszedni (brexit)
Sam zrozumieć nie mogę dlaczego w zgrupowaniu taśm na h1 doszło do odbicia, no tak to działa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gratki za elektryka

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

Nie zrozumieliśmy się.

Jak usłyszałem o Jurnym Stefanku to od tego momentu na śniadanie tylko u mnie szczaw i mirabelki. Kolo po siedemdziesiątce łóżka rozwalał, deski pękały jak patyczki. Także, śniadanie to ponoć najważniejszy posiłek - więc szczaw i mirabelki.

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
jeszcze mam ;] +50 K na razie
poczekam do 100 lub BE
tak czy siak thnx ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
BRAWO!!!!krab29 pisze: ↑05 lut 2020, 15:51Nie zrozumieliśmy się.Bardziej myślałem o twoim poście z 1:49.
Czy takie maści/kremy są pomocne?
Wiem, młody jestem, ale myślę przyszłościowo o emeryturze.
Dlatego KABEL był w cudzysłowie. Myślałem, że się domyśliłeś o co pytam
![]()
Jak usłyszałem o Jurnym Stefanku to od tego momentu na śniadanie tylko u mnie szczaw i mirabelki. Kolo po siedemdziesiątce łóżka rozwalał, deski pękały jak patyczki. Także, śniadanie to ponoć najważniejszy posiłek - więc szczaw i mirabelki.Mam zapasy w zamrażarce
![]()

Słabo, nuda, jakby było 5x30 to by było normalnie. Są tacy co staje im odwagi.

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Chciałem wejsc w S na 1000.. nie udalo sie.. szkoda
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
Przyjme btc