DayTrading: Środa 05.02.2020
Re: DayTrading: Środa 05.02.2020
Ponowione L na kablu po 1.2999
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wypełniona fala ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
https://acemarketu.com/?p=369286
Teraz bd wojenka biznesowa ue-uk podobnie jak usa-chiny
Pozdro Wariaty

Czas odrabiać straty, mam nadzieję, że rozwinie się z tego 3 fala impulsu.
Dwukrotnie dostałem na nim łomot, za drugim razem dostałem nawet parę kopów w jaja
Dwukrotnie dostałem na nim łomot, za drugim razem dostałem nawet parę kopów w jaja

daytrading-sroda-05-02-2020-t31085.html#p970311
Mam nadzieję, że moja prognoza wszystkim się przydała i dzięki temu będziecie bardzo bogaci
Mam nadzieję, że moja prognoza wszystkim się przydała i dzięki temu będziecie bardzo bogaci

Zastanawiałem się nad twoim "kablem". Skąd ten pomysł na zagranie dzisiaj? Skąd ta technika?Bemowo1 pisze: ↑05 lut 2020, 15:31daytrading-sroda-05-02-2020-t31085.html#p970311
Mam nadzieję, że moja prognoza wszystkim się przydała i dzięki temu będziecie bardzo bogaci![]()
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Poproszę do 161,8
Przepraszam, za OT - ale wiecie, co się stało z Nieśmiertelnym? Na stałe sobie poszedł? 

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
10 lotów L na edku przy 1.10
jak zawsze , ale teraz nie wejdzie bo za często by było
jak zawsze , ale teraz nie wejdzie bo za często by było

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!