szuli oni sie na tym edku tak ustawiaja jakby chcieli przypierniczyc winde w dól
ja to gram male pozycje to mi lotto ale kontrolke wlacz bo to jak wyrazna podpucha mi wyglada
czekaja az za duzo elek wskoczy chyba
albo chca nas czasowo na tych elkach wymeczyc
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Przepraszam, za OT - ale wiecie, co się stało z Nieśmiertelnym? Na stałe sobie poszedł?
W zeszlym tyg pisal o 400pipsach i kosmosie na kablu ale chyba czarna dziure zaliczyl po drodze Pozdrufki dla Wariatuff trztmaja sie ramy, 1.29 blisko
po prostu
jak cos sie dzieje i lapie jakas falke wieksza to sie nakreca i pisze jak wiekszosc tu to robi
a jak takie mielenie 30 pip w gore i 35 w dol to nawet nie ma o czym pisac i tyle
wroci jak zacznie cos sie na tym rynku dziac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Przepraszam, za OT - ale wiecie, co się stało z Nieśmiertelnym? Na stałe sobie poszedł?
W zeszlym tyg pisal o 400pipsach i kosmosie na kablu ale chyba czarna dziure zaliczyl po drodze Pozdrufki dla Wariatuff trztmaja sie ramy, 1.29 blisko
po prostu
jak cos sie dzieje i lapie jakas falke wieksza to sie nakreca i pisze jak wiekszosc tu to robi
a jak takie mielenie 30 pip w gore i 35 w dol to nawet nie ma o czym pisac i tyle
wroci jak zacznie cos sie na tym rynku dziac
Konto jest nieaktywne więc raczej nie wróci.
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44) "Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
jak zejda nizej 1,0980 i utrzymaja H4 to moze nie byc juz twoich poziomow -- pozyjemy zobaczymy
a jak nie zejda?