DayTrading: Środa 03.06.2015
Re: DayTrading: Środa 03.06.2015
Do Bless ...Oto Twoj guru.
Ja przepraszam jeśli Cię dotknęło moje gurowanie...
Jestem tu nowy na forum. Jeszcze nie ogarnąłem (wyrobiłem sobie własnego zdania na temat poszczególnych jego uczestników). Widzę tylko, że kolega dużo się udziela więc grzecznie pytam i Jego i Was:)
Jestem tu nowy na forum. Jeszcze nie ogarnąłem (wyrobiłem sobie własnego zdania na temat poszczególnych jego uczestników). Widzę tylko, że kolega dużo się udziela więc grzecznie pytam i Jego i Was:)
Śmierdzi mi to jeszcze strzałem na 1.1250. Ale jak draghi tego nie zrobi to w czerwcu wyżej jak 1.12 nie zobaczymy mom zdaniem.
TP2 na CAD 1,61 fib
- klimokrates
- Pasjonat

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Czesto wartosciowe posty naleza do rzadko udzielajacych sie ludzi.Zolo pisze:Do Bless ...Oto Twoj guru.
He he:) Wiem wiem, nie ilość a jakość się liczy tyle, że dalej nie mam odpowiedzi na moje pytanko...
Tylko po co Dragi miałby to zrobić??? Chyba że puści szpilkę tylko na wybicie SLi i wciągnięcie Lkowiczów...Kusus pisze:Śmierdzi mi to jeszcze strzałem na 1.1250. Ale jak draghi tego nie zrobi to w czerwcu wyżej jak 1.12 nie zobaczymy mom zdaniem.
Na poczętek że Emu się super rozwija a po 5 min że zwiększa QE i pozamiatane...
On musi zmniejszyć rentowności na obligacjach bo mu się działanie QE zawali... A to ma wpływ na Edzia - down i DAX - up... No ale to tylko forex

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

ej, ale dołem wychodząklimokrates pisze:podejrzewam,że moga jeszcze do 1.1086 zejsc ale nie muszą.

https://www.tradingview.com/x/des6H9Gz/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
edek
F.H nietoperek target 1.1040-50----- fib50
prawe ramie orgr-
timing w kanale m1 _____13'30-14'30 Draghi

F.H nietoperek target 1.1040-50----- fib50
prawe ramie orgr-
timing w kanale m1 _____13'30-14'30 Draghi

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

-
- Stały bywalec
Ostatnie zejście pokazuje M1 i M5 i to bedzie gdzieś poniżej 1.11, potem troche świec m5 i w górę, m15 i wyższe są cały czas na L. Jeszcze trochę cierpliwości i bedzie koniec korekty, słuszny odczyt.klimokrates pisze:podejrzewam,że moga jeszcze do 1.1086 zejsc ale nie muszą.