Zupełnie zgłupiałem na tej parze. po pokonaniu wskazanego poziomu to jeszcze niżej powinniśmy polecieć jak Ty prognozujeszrafmax pisze:AU,
kto sie pisze?
DayTrading: Poniedziałek 8.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 8.04.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Re: DayTrding: Poniedziałek 8.04.2013
bez okazjitemek pisze:Ktoś wie z jakiej okazji będzie przemawiał Bernanke o 1:15 ?

01:15 Fed's Bernanke Speaks at Atlanta Fed Conference in Georgia
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
- atlanticos
- Maniak
Bemowo - a może on się tu troszkę pokonsoliduje i zrobi nam taką niespodziankę? Zgadzałoby sie z Twoją teorią o dalszych spadkachBemowo pisze:Zupełnie zgłupiałem na tej parze. po pokonaniu wskazanego poziomu to jeszcze niżej powinniśmy polecieć jak Ty prognozujeszrafmax pisze:AU,
kto sie pisze?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
podobnie tego nie mogę rozkminić - i tu wróć patrz eurodolaratlanticos pisze:Bemowo - a może on się tu troszkę pokonsoliduje i zrobi nam taką niespodziankę? Zgadzałoby sie z Twoją teorią o dalszych spadkachBemowo pisze:Zupełnie zgłupiałem na tej parze. po pokonaniu wskazanego poziomu to jeszcze niżej powinniśmy polecieć jak Ty prognozujeszrafmax pisze:AU,
kto sie pisze?
u jednego broka mam na eurjpy luke na 80 pipow, u drugiego tylko na 20 co bardzo zaważa na mojej decyzji w celu jej domkniecia, bo 20 to akurat pikus. Jak wy macie ? 

- atlanticos
- Maniak
akurat w przypadku eurjpy 80 pipsow to taki sam pikus jak 20 bo on jak leci to zamiata wszystko po drodzeoverall pisze:u jednego broka mam na eurjpy luke na 80 pipow, u drugiego tylko na 20 co bardzo zaważa na mojej decyzji w celu jej domkniecia, bo 20 to akurat pikus. Jak wy macie ?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Od kilkunastu miesięcy zakładałem zajebiste wzrosty na kangurze. Ubiegły tydzień pokrzyżował mój scenariusz. Ale on nadal jest prawdopodobny - Świece miesięczne sugerują up
Ichimoku jest z dziennego
no wlasnie staram sie znalezc pretekst na koniec zamiatania i odłożenie magicznej miotelki na bok co moglo by zaoowocowac korektą.atlanticos pisze:akurat w przypadku eurjpy 80 pipsow to taki sam pikus jak 20 bo on jak leci to zamiata wszystko po drodzeoverall pisze:u jednego broka mam na eurjpy luke na 80 pipow, u drugiego tylko na 20 co bardzo zaważa na mojej decyzji w celu jej domkniecia, bo 20 to akurat pikus. Jak wy macie ?

ja od swiat jestem za spadkami na tej parze. w dłuzszym term ponizej 1,0000Bemowo pisze:Od kilkunastu miesięcy zakładałem zajebiste wzrosty na kangurze. Ubiegły tydzień pokrzyżował mój scenariusz. Ale on nadal jest prawdopodobny - Świece miesięczne sugerują up
Jeżeli będziemy tam gdzie strzałki (int D) parytet murowany, teraz nie wiemrafmax pisze:ja od swiat jestem za spadkami na tej parze. w dłuzszym term ponizej 1,0000Bemowo pisze:Od kilkunastu miesięcy zakładałem zajebiste wzrosty na kangurze. Ubiegły tydzień pokrzyżował mój scenariusz. Ale on nadal jest prawdopodobny - Świece miesięczne sugerują up
-- Dodano: pn 08-04-2013, 14:37 --
????????????
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2013, 15:38 przez Bemowo, łącznie zmieniany 1 raz.