w tamtych okolicach mam TP ale co mogą wymyślec skośni w każdej chwili to najstarsi górale nie wiedząForexTig3r pisze:148 na GBPJPY możliwe

w tamtych okolicach mam TP ale co mogą wymyślec skośni w każdej chwili to najstarsi górale nie wiedząForexTig3r pisze:148 na GBPJPY możliwe
czujnym byc bo U J mieszkaja na opor i EUR JPY tez moge podjechac tez na GBP JPY na 151 70 szczyt testowac intra jak na raszczie bo kreca jak mogaatlanticos pisze:w tamtych okolicach mam TP ale co mogą wymyślec skośni w każdej chwili to najstarsi górale nie wiedząForexTig3r pisze:148 na GBPJPY możliwetrzeba być jak Tommy Lee Jones w ściganym
Bezrobocie zaczyna spadać, stopy przestają ciąć, to chwilowa euforia.atlanticos pisze:a złoty to na siłowni się napakował że taki silny?chyba na fundamentach naszej "Irlandii" jedzie
to nie spadek tylko stabilizacja, jak byś miał dwie kolejne wartości m/m coraz niższe to można by mówić o trendzie spadkowymPaulGilbert pisze:Bezrobocie zaczyna spadać, stopy przestają ciąć, to chwilowa euforia.atlanticos pisze:a złoty to na siłowni się napakował że taki silny?chyba na fundamentach naszej "Irlandii" jedzie
_linkRynek nieruchomości: Indeks cen mieszkań wzrósł w I kw. 2013 roku o prawie 7 proc.
Pierwszy kwartał br. był najlepszym w ponad pięcioletniej historii indeksu cen transakcyjnych mieszkań Open Finance i Home Broker. W trzy miesiące zyskał 6,8 proc.
Idzie wiosna, zaczną się prace budowlane, różne prace dorywcze, to jednak trochę spadnie, zanim znowu z początkiem wakacji przybędzie nowych absolwentów szukających pracy.pr7emo pisze: to nie spadek tylko stabilizacja, jak byś miał dwie kolejne wartości m/m coraz niższe to można by mówić o trendzie spadkowym
PaulGilbert pisze:Idzie wiosna, zaczną się prace budowlane, różne prace dorywcze, to jednak trochę spadnie, zanim znowu z początkiem wakacji przybędzie nowych absolwentów szukających pracy.pr7emo pisze: to nie spadek tylko stabilizacja, jak byś miał dwie kolejne wartości m/m coraz niższe to można by mówić o trendzie spadkowym