starą lukę mogliby domknąćNowy123 pisze:richard.cali pisze:cena bedzie niższa na E/U o 18stej niż jest teraz? tak czy nie Nowy123?
ja zamknal L pod te ORGR na M5 zagralem i pod wykres futurytycznyswoj a czy bedzie nizej zobacyzmy nastepna 1 h bo cos moze smierdzic pdowjnym szczytem i formacja M
na 1 H jest taka szans ze bedziemy nizej ale ale
USD - SP500 wyniki spolek a one moze podciagnac EUR USD w gore jesli beda odbijac bo danych z USA dzis nie ma
to zaczynamja krecic pod wejscie USA![]()
czuje ze pojada wyzej na EDKUzygzak na M5 nie wykonczony
i 1 h wyciaganko
DayTrading: Poniedziałek 8.04.2013
Re: DayTrding: Poniedziałek 8.04.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
musi być jakieś wsparcie dla popytu wewnętrznego bo nie będą nowe firmy powstawać[/quote]pr7emo pisze:spoko wyjda szybkoNowy123 pisze:[quote="pr7elepiej żeby Japonia u nas miała kapitał długoterminowy, a oni bez wątpienia są raczej nastawienia na długie terminy, niż Sorosy i spółka co żyją transakcją od newsa do newsaNowy123 pisze:tak podobno ze skosne atakuje CZECHY WEGRY POLSKE drukowanym JPY ryunki wschodzace
na 3,5% to musi być jakiś bezpieczny kapitał nie ma bata w relacji z cenami giełd i wyższymi rentownościami obligów innych krajów jak Turcja (6,87% rentowność, albo Rosja 6,85%)jak i weszli ahaha jak tylko CUDA Rostowskiego wyjda na swiatlo dzienne
![]()
![]()
ale czego popyt

Ktoś wie z jakiej okazji będzie przemawiał Bernanke o 1:15 ?
U J znowu podbitka z 98 50 nie daja nizej gamonie na luke hahah
ale czego popytNowy123 pisze:musi być jakieś wsparcie dla popytu wewnętrznego bo nie będą nowe firmy powstawaćNowy123 pisze:spoko wyjda szybkojak i weszli ahaha jak tylko CUDA Rostowskiego wyjda na swiatlo dzienne
![]()
![]()

jak jest niska obsługa długu zgodnie z niską rentownością to jest szansa na środki z budżetu na rozkręcenie biznesu
jak oni podjęli decyzję nt Opola na podstawie bieżących cen prądu, w ogóle nie patrząc na cykle koniunkturalne, wg mnie odłożyli to w czasie a nie zrezygnowali definitywnie
Nowy123 pisze:U J znowu podbitka z 98 50 nie daja nizej gamonie na luke hahah
Nowy, z czystej ciekawosci, ile ty masz lat?
ale czego popytpr7emo pisze:musi być jakieś wsparcie dla popytu wewnętrznego bo nie będą nowe firmy powstawaćNowy123 pisze:spoko wyjda szybkojak i weszli ahaha jak tylko CUDA Rostowskiego wyjda na swiatlo dzienne
![]()
![]()

jak jest niska obsługa długu zgodnie z niską rentownością to jest szansa na środki z budżetu na rozkręcenie biznesu
jak oni podjęli decyzję nt Opola na podstawie bieżących cen prądu, w ogóle nie patrząc na cykle koniunkturalne, wg mnie odłożyli to w czasie a nie zrezygnowali definitywnie[/quote]
widze ze jestes optymista ale ja co do POlski POdatwkej nie bardzo

deweloperow wylozyli budowlanka cala lezy

mieszkaniowka czekanie na MM w 2014 roku dopiero po RODZINIE NA SWOIM gdzie cudow nie bylo

plus niz demograficzny zamias dzialac cos PeOwscy w tym kierunku prorodzinnym bo kt ona emerytuty bedzie pracowal to wola myslec jak tu poloazyc lapy na OFE KASE by latac dziure budżetowa

ja jakos sceptyczne podchodze do tych dzialan co odstawiaja niech podniosa jeszcze jakies podatki by zylo sie lepiej

nic niech skosne moze w te lupki wejda mocnie u nas moze to cos pomoze ceny gazu spadna za tym koszty w zakladach ale przeciez

Re: DayTrading: Poniedziałek 8.04.2013
AU,
kto sie pisze?
kto sie pisze?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rząd woli skupić się na własnej płynności niż na obywatelach, jakby bez pracy pozostawało 50% ludzi a musieli by obniżyć deficyt żeby wejść do euro to zgadnij czy by się zajęli bezrobotnymi, dali by kase na podtrzymanie istnienia urzędów pracy i tyleNowy123 pisze: plus niz demograficzny zamias dzialac cos PeOwscy w tym kierunku prorodzinnym bo kt ona emerytuty bedzie pracowal to wola myslec jak tu poloazyc lapy na OFE KASE by latac dziure budżetowaitp itd moze sie cos ruszy za rok dwa....a w propagande teg orzadu to juz wogole nie wierze
najgorsze ze nie bylo na kogo glosowac i znowu nie bedzie
![]()
to jest tak jak obsesyjnie zaciskają pasa a mogli by to odłożyć, nawet Finlandia z tego co wiem powiększa wszelkie dziury w kolejnych latach bo są pewni że podejmują prawidłowe kroki, u nas się boją że coś się zawali, poczekaj za kilka lat w usa będzie cykl bessy to my nigdy za życia pod górkę nie wyjedziemy
banków w PL jest aż zanadto, jakoś nie widzę inwestycji więc po co bankom duże zyski nie licząc uśmiechu osób które biorą dywidendyNowy123 pisze:ja jakos sceptyczne podchodze do tych dzialan co odstawiaja niech podniosa jeszcze jakies podatki by zylo sie lepiejstopy procentowe obnizyli ale banki juz szukaja gdzie moga osczednosci wiedzac ze zyski beda miniejsze
![]()
- richard.cali
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 8.04.2013
1.0396 przejdzie?rafmax pisze:AU,
kto sie pisze?
Niewiele teraz się wydarzy, Zaba nadal nie wie co z E-skami zrobić a tu wieczór się zbliża (kolejny)...Nowy123 ma lat

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa