EURUSDH1.png
EURUSDWeekly.png
Joker nigdy z Toba nie dyskutowałem dt fx, ale skoro bierzesz pod uwage zdanie ogółunowy joker pisze:Nzd/jpy ktos z was tam obserwuje ta parę ?? Przydało by się jakiś wykresik analiza podpowiedź , dalo by się coś z Tym zrobić Panowie . A jednak ski na daxie zostawi one przez weekend się oplacily
Refleks ping pongistykarnak pisze:Ed S po 1.1843 (daytraiding)
-- Dodano: 31 lip 2017, 20:18 --
I znowu SL zarabiający na EDku, ale tym razem może zadołują głębiej.
1.1838 S Sl 50 pips TP otwarte.barabaszek pisze:
eurusd jeszcze jeden szczyt (potencjalnie) i 3drive pattern, na razie czekanko.
Ja właśnie łapie L i zastanawiam się czy nadal podbieracTomasz196407 pisze:Joker nigdy z Toba nie dyskutowałem dt fx, ale skoro bierzesz pod uwage zdanie ogółunowy joker pisze:Nzd/jpy ktos z was tam obserwuje ta parę ?? Przydało by się jakiś wykresik analiza podpowiedź , dalo by się coś z Tym zrobić Panowie . A jednak ski na daxie zostawi one przez weekend się oplacily
,to ja na s
Szukam kogoś kto jest dłużej w temacie ale dzięki za opinie:)nowy joker pisze:Ja właśnie łapie L i zastanawiam się czy nadal podbieracTomasz196407 pisze:Joker nigdy z Toba nie dyskutowałem dt fx, ale skoro bierzesz pod uwage zdanie ogółunowy joker pisze:Nzd/jpy ktos z was tam obserwuje ta parę ?? Przydało by się jakiś wykresik analiza podpowiedź , dalo by się coś z Tym zrobić Panowie . A jednak ski na daxie zostawi one przez weekend się oplacily
,to ja na s
Joker jest oki, daj spokójnowy joker pisze:Ja nie gram na walutach bardo rzadko wiec to pytanie raczej nie do mnie tylko indexy na chyba że tak jak teraz nzd/jpy wiec pytam o opinie
-- Dodano: 31 lip 2017, 21:08 --
Gdybyś zapytał o daxa to Ci powiem ze 10 min temu zamknąłem ski bo uważam ze maga jutro podbić byczki ale uważam że target korekty wynosi 11828 a co później to się okaże
Dax całkowita korekta jest o wiele głebsza -nowy joker pisze:Ja nie gram na walutach bardo rzadko wiec to pytanie raczej nie do mnie tylko indexy na chyba że tak jak teraz nzd/jpy wiec pytam o opinie
Gdybyś zapytał o daxa to Ci powiem ze 10 min temu zamknąłem ski bo uważam ze maga jutro podbić byczki ale uważam że target korekty wynosi 11828 a co później to się okaże
Z macronext analiza długoterminowaTomasz196407 pisze:Joker jest oki, daj spokójnowy joker pisze:Ja nie gram na walutach bardo rzadko wiec to pytanie raczej nie do mnie tylko indexy na chyba że tak jak teraz nzd/jpy wiec pytam o opinie
odpowiedziałem tylko na post dt rynku nzdjpy,
chcesz lki to masz, ja mam inaczej
ktos z nas bedzie miał racje
Dla mnie wzniejsze by było przedstawienie swoich analiz
niz sama racja twoja-moja
-------------------------------------------------------------------
Damian jak tam te twoje lki na ropie profitują