Ja też czekałem na sygnał S, ale na razie się nie doczekałem, więc odpuszczam, popatrzę i życzę S nawet w okolice 1.14500Bemowo1 pisze:Na edku jadę va banque, tylko S. taśma nie będzie pokonana za pierwszym podejściem, - owszem, odchylenie od standardu ze względu na interwał duże.AndRaf pisze:Powiem szczerze, że też to tak widziałem i czekam na tą głębszą korektę spadkową, ale niestety jeszcze nie widzę żadnych znaków, które by na to wskazywały więc... niewiem, niewiem...Bemowo1 pisze:edek, tak uważam...ale każdy ma prawo sądzić inaczej
pierwszy dzień nowego tygodnia, a świeca tygodniowa wygląda na prawie zrealizowaną, jaki szybki ten edek![]()
to co w nocy/jutro będzie się rysowało, to może w przyszłości być knotem świecy miesięcznej
-- Dodano: 31 lip 2017, 23:22 --
To jakiś skośny słabeusz, nie porównuj mnie do tego krasnala. Taki tramwaj to pierdnięciem przesuwam.TsunamiPL pisze:
jutro może być kontynuacja rżnięcia oandianina (jam nim teraz jest)byq69 pisze:Zdecydowanie wieksza szansa na ruletce trafic kolor niz wyjsc z eski na plus na eurusda mimo to wszyscy intraday traderzy(czyt. kompulsywni hazardzisci) twardo to grają od 1,05
eh no dobra tez skroce tego eda na noc po 1,184. Oprocz tego na tablicy kiszone od wczoraj elki na usdcad oraz poranne elki na gbpjpy milo by bylo gdyby wyszly z tego kilkudniowe trady, zobaczymy co przyniesie nam jutro
Tsunam masz jeszcze na tym kanale miejscaTsunamiPL pisze:Eur/usd miesięczny
https://www.tradingview.com/x/ZZ8fZ5hJ/
Jest inny kanał - o tym czy zostanie pokonany czy nie będziemy wiedzieć najwcześniej w przyszłym tygodniuTsunamiPL pisze:Eur/usd ciągle jest w kanale spadkowym![]()
Dopiero wyjście powyżej 1.28 będzie sygnałem do L