Mówimy o Robercie, który miał nik Ciapul?Kusus pisze:
Dostał intratną propozycję i forex przestał być dla niego rentowny. Wedle statamentu który pokazywał to propozycja ta musiała być na prawde kozacka bo kosił na FX na prawde duze pieniadze.
DayTrading: Poniedziałek 31.07.2017
- F-You Money
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 31.07.2017
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Tak mocny EDEK to zabójstwo dla DAX-a. Na Edku tez straciłemm -2k. Masakra.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Damian co z tą Lką
Skoro tak to niech bedzie, ze znalazl cos lepszego. Pytam bo znalem kilku wyjadaczy w tym prop-traderow i te kariery nie trwaja dlugo...z roznych powodow.
pisz swoje wejscie tutaj, prosbaŚwieżak44 pisze:Tak mocny EDEK to zabójstwo dla DAX-a. Na Edku tez straciłemm -2k. Masakra.
Bedzie Elka
-- Dodano: 31 lip 2017, 19:16 --
-- Dodano: 31 lip 2017, 19:16 --
Wszystkie na m1barabaszek pisze:Skoro tak to niech bedzie, ze znalazl cos lepszego. Pytam bo znalem kilku wyjadaczy w tym prop-traderow i te kariery nie trwaja dlugo...z roznych powodow.
pisz swoje wejscie tutaj, prosbaŚwieżak44 pisze:Tak mocny EDEK to zabójstwo dla DAX-a. Na Edku tez straciłemm -2k. Masakra.
- F-You Money
- Pasjonat
a ja to tylu poznałem prop-tarderów, że jakbym miał ich na palcach jednej ręki policzyć, to by mi jeszcze kilka palcy zostałobarabaszek pisze:. Pytam bo znalem kilku wyjadaczy w tym prop-traderow i te kariery nie trwaja dlugo...z roznych powodow.

wiadomo, ze to niewielka czesc, niereprezentatywna, stad pytanie o innych, ale dzieki za odpowiedz. Odezwij się jeszcze czasem.F-You Money pisze:a ja to tylu poznałem prop-tarderów, że jakbym miał ich na palcach jednej ręki policzyć, to by mi jeszcze kilka palcy zostałobarabaszek pisze:. Pytam bo znalem kilku wyjadaczy w tym prop-traderow i te kariery nie trwaja dlugo...z roznych powodow.

to był komplementhighend pisze:wieje mi to, na takie coś się nie odpisujeKusus pisze: Highend - zdaje sie ze o tobie tez cos wspomnial
jak ty mi leciałeś po bandzie to tez olałem.

Ostatnio zmieniony 31 lip 2017, 19:24 przez barabaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
wieje mi to, na takie coś się nie odpisujeKusus pisze: Highend - zdaje sie ze o tobie tez cos wspomnial
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
To bylo co innego i w innym tonie. Dobra mniejsza z tym, chcialem zebys wiedzial z kim masz do czynienia ;]highend pisze:wieje mi to, na takie coś się nie odpisujeKusus pisze: Highend - zdaje sie ze o tobie tez cos wspomnial
Wzialem kabla na podwojnym szczycie. Jest juz BE+1. Tam jest mocna strefa podazy, jak wybija gora to zagram cos z trendem

- F-You Money
- Pasjonat
GBP/JPY wieczorna realizacja i dalsze elkowanie na GBP/JPY h1, wskaźnik siły na samym dole pokazuje moc ruchu wybijającego wyżej. Realizacja na poziomie 145,9xx-146,2x

ten sam wskaźnik na H4 neguje ABCD i dalsze elkowanie w kierunku 147, takowe nastąpi dopiero po korekcie

ten sam wskaźnik na H4 neguje ABCD i dalsze elkowanie w kierunku 147, takowe nastąpi dopiero po korekcie

Ostatnio zmieniony 31 lip 2017, 19:48 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.