highend pisze:niemiaszek pisze:highend pisze: lepiej niech ktoś spróbuje wyznaczyć zasięg WZROSTU dla złota i platyny

dla złota podam: 1280 fibo 423 od aktualnego trendu na D1.
do końca tygodnia o ile dadzą radę...
WR3 1233.99 - max
MR1 1223.55
WR2 1221.62
1233 tez jest git

Ale to jest gdzies na 1 tydzien tak? Bo potem nowe kreski beda.....
Do Zaba: nie oburzaj sie. Ja nie bronilem Nowego. Niech sobie gra po swojemu.
Pamietaj, ze za miesiac powiesz, ze edek ma trend wzrostowy 
A ten dalej nie rozumie co to jest trend ....

Ja pierdziele.
No pewnie ze napisze. Jak juz bedzie on trwal to napisze i sie podlaczy, jak kazdy inny.
A ty proroku nie mozesz tego wiedziec TERAZ bo takiego trendu obecnie nie ma i nie jest potwierdzony i to co mowisz to tylko strzaly

Moja babcia miesiąc temu powiedziała mi, że lato będzie piękne - pewnie będzie miała rację ale ja wole poczekać i jak jużbędzie piękne to wezme urlop

Tak samo jest obecnie z Twoim trendem wzrostowym na Edku panie Master-Fibo-Proroku ;]
Ty Highend sobie jaja robisz czy na prawde nie wiesz co to jest trend i kiedy się potwierdza?
Ejjj...
Ja nie daje rady już - psychicznie. Bez kitu.
Ten człowiek mnie dobija
-- Dodano: pn 27-04-2015, 18:21 --
MexB. pisze:Kusus pisze:MexB. pisze:Kuskus, a ja mam do Ciebie pytanie, czy masz u swojego brokera funkcję kopiowania zleceń i udostępniasz możliwość kopiowania swoich?
Nie wiem nawet, nigdy się w to nie bawiłem, nie wiem nawet jak to zrobić.
Mam Admiral Markets Standard + MT4.
A czemu pytasz?
A pytam dlatego, że obserwuje to forum od jakiegoś czasu i z tego co pamiętam, i czytam masz pojęcie o forexie, masz "dobre" wejścia [i odnosze wrażenie że zarabiasz na forex, chociaż statementu Twojego nie widziałem], a dzięki tej funkcji i dzięki Tobie, ja czy inni moglibyśmy korzystać z Twoich wejść i "kosić pipsy" [oczywiście Ty masz też dodatkowy profit od osób kopiujących - obrót].
Wiesz - samemu się nie umie to trzeba kombinować
PS: nie mówię, że tylko Ty się znasz itp. ale akurat na Ciebie pytanie padło.
Nie widzę problemu ale muszę poczytać o tej funkcji. Ja nie mam profitów z tego, że komuś udostępniam wejścia bo nie muszę ich mieć. Nie mam też problemu z tym żeby to udostępniać dlatego wrzucam zawsze screeny z moimi pozycjami. I tyle.