możesz za 10$ miesięcznie wykupić VPS na mql5.com i Twoja MT4 będzie działać bez przerwy 24h na dobę przez cały miesiąc bez włączania kompaMexB. pisze:Rozumiem i bardzo Ci za to dziękuję, ale dochodzi np. kwestia automatycznego kopiowania zleceń, czyli nie ma mnie przy komputerze, ale za to Ty jesteś - Ty otwierasz i automatycznie otwiera u mnie, chociaż ja w tym momencie np. parkuję autoKusus pisze:
Nie widzę problemu ale muszę poczytać o tej funkcji. Ja nie mam profitów z tego, że komuś udostępniam wejścia bo nie muszę ich mieć. Nie mam też problemu z tym żeby to udostępniać dlatego wrzucam zawsze screeny z moimi pozycjami. I tyle.takie to dla leniuchów i zapracowanych małe udogodnienie.
Miłej nocy.

-- Dodano: pn 27-04-2015, 23:03 --
jeżeli udostępnisz swoje pozycje w MT4 lub przez mql5 to będziesz klikał u każdego kto się pod Ciebie podepnieKusus pisze:Chyba sobie jaja robisz...MexB. pisze:Rozumiem i bardzo Ci za to dziękuję, ale dochodzi np. kwestia automatycznego kopiowania zleceń, czyli nie ma mnie przy komputerze, ale za to Ty jesteś - Ty otwierasz i automatycznie otwiera u mnie, chociaż ja w tym momencie np. parkuję autoKusus pisze:
Nie widzę problemu ale muszę poczytać o tej funkcji. Ja nie mam profitów z tego, że komuś udostępniam wejścia bo nie muszę ich mieć. Nie mam też problemu z tym żeby to udostępniać dlatego wrzucam zawsze screeny z moimi pozycjami. I tyle.takie to dla leniuchów i zapracowanych małe udogodnienie.
Miłej nocy.
Moge udostepnic pozycje ale nie bede za Ciebie gral... no bez jaj.

za udostępnienie swoich transakcji przez mql5.com dostaniesz min 20$(możesz i 100$, jeżeli będą chętni) po zakończonym pełnym miesiącu, więc naprawdę krzywdy nie ma

jak coś to służę pomocą jak to technicznie rozegrać