DayTrading: Poniedziałek 27.04.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 kwie 2015, 00:00

Wzrost
16
44%
Bez zmian
4
11%
Spadek
16
44%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: DayTrading: Poniedziałek 27.04.2015

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

MexB. pisze:
Kusus pisze:
Nie widzę problemu ale muszę poczytać o tej funkcji. Ja nie mam profitów z tego, że komuś udostępniam wejścia bo nie muszę ich mieć. Nie mam też problemu z tym żeby to udostępniać dlatego wrzucam zawsze screeny z moimi pozycjami. I tyle.
Rozumiem i bardzo Ci za to dziękuję, ale dochodzi np. kwestia automatycznego kopiowania zleceń, czyli nie ma mnie przy komputerze, ale za to Ty jesteś - Ty otwierasz i automatycznie otwiera u mnie, chociaż ja w tym momencie np. parkuję auto ;) takie to dla leniuchów i zapracowanych małe udogodnienie.

Miłej nocy.
możesz za 10$ miesięcznie wykupić VPS na mql5.com i Twoja MT4 będzie działać bez przerwy 24h na dobę przez cały miesiąc bez włączania kompa :idea:

-- Dodano: pn 27-04-2015, 23:03 --
Kusus pisze:
MexB. pisze:
Kusus pisze:
Nie widzę problemu ale muszę poczytać o tej funkcji. Ja nie mam profitów z tego, że komuś udostępniam wejścia bo nie muszę ich mieć. Nie mam też problemu z tym żeby to udostępniać dlatego wrzucam zawsze screeny z moimi pozycjami. I tyle.
Rozumiem i bardzo Ci za to dziękuję, ale dochodzi np. kwestia automatycznego kopiowania zleceń, czyli nie ma mnie przy komputerze, ale za to Ty jesteś - Ty otwierasz i automatycznie otwiera u mnie, chociaż ja w tym momencie np. parkuję auto ;) takie to dla leniuchów i zapracowanych małe udogodnienie.

Miłej nocy.
Chyba sobie jaja robisz... :)
Moge udostepnic pozycje ale nie bede za Ciebie gral... no bez jaj.
jeżeli udostępnisz swoje pozycje w MT4 lub przez mql5 to będziesz klikał u każdego kto się pod Ciebie podepnie :wink:

za udostępnienie swoich transakcji przez mql5.com dostaniesz min 20$(możesz i 100$, jeżeli będą chętni) po zakończonym pełnym miesiącu, więc naprawdę krzywdy nie ma :idea:

jak coś to służę pomocą jak to technicznie rozegrać :wink: :564:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

pr7emo pisze:
highend pisze:
pr7emo pisze:na sapince niedzwiedzie jadą jak na harleyu :D
Hmm... Patrz wyniki Apple. Wyglada na to, ze wszystko up. Jabłko power ;)
:D
tyle że w miliardach ma być hehe

ps. w ciągu dnia na cnbc próbowali odpalić harleye pod studiem hahah

-- Dodano: pn 27-04-2015, 22:56 --

https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... 80&fref=nf
Apple - the iPhone company.
Wysoka sprzedaż iPhone to zasługa Chin i ich sezonu (nowy rok)
Sprzedaż mac'ow i iPadów spadła znowu.
Zwiększyli dywidendę i program skupu akcji... Do czego to prowadzi?

-- Dodano: 27 kwie 2015, 22:43 --

Apropo Gołda, to oczywiście LarrY jak zwykle niezawodny - czytałem to w weekend:

http://insidefutures.com/article/142017 ... ts%20.html

A od piątku miałem platynę na buy (obojętnie czy złoto srebro czy platyna - chodzą razem)

Ten jego sell signal to na jakiej podstawie? Bo świeczka duża czerwona? Bo średnia naruszona? Moze to ktoś skomentować?
Bo bollinger naruszony? W D.... Te wskaźniki mozna sobie wsadzić.
Chociaż racje miał co do Cukru, ale tam chyba ślepy by zobaczył, ze jest okazja na up ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

highend pisze:Apple - the iPhone company.
Wysoka sprzedaż iPhone to zasługa Chin i ich sezonu (nowy rok)
Sprzedaż mac'ow i iPadów spadła znowu.
Zwiększyli dywidendę i program skupu akcji... Do czego to prowadzi?
nie wiem, może w nowej perspektywie po skupie i przy zobowiązaniu dywidendy może wykreuje się nowy pomysł, albo potrzeba
to prawda że zegarki apple trzymają 2 godziny?
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2015, 23:54 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Zegarek Apple trzyma jeden dzień,,, tak jak smartfon. Tragedii nie ma :) pytanie jak sie bedzie sprzedawał i czy odniesie sukces, znając Apple to zapewne tak. Jutro sprawdzian Apple-fibo. Generalnie 133-134 wychodził mi szczyt.
Albo wiec jutro spadają (ale jak po takich wynikach????) albo ktoś robi wałek, albo juz sam nie wiem - moze sie pomyliłem ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

highend pisze:Zegarek Apple trzyma jeden dzień,,, tak jak smartfon. Tragedii nie ma :) pytanie jak sie bedzie sprzedawał i czy odniesie sukces, znając Apple to zapewne tak. Jutro sprawdzian Apple-fibo. Generalnie 133-134 wychodził mi szczyt.
Albo wiec jutro spadają (ale jak po takich wynikach????) albo ktoś robi wałek, albo juz sam nie wiem - moze sie pomyliłem ;)
to zależy czy dyskontowali te wyniki przed publikacją raportu
jeżeli dochód na akcje był lepszy od oczekiwań to mogą dalej cisnąć pod górkę ;)

Zablokowany