Przewieźli niejednego apacza eSek.
DayTrading: Poniedziałek 24.08.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.08.2015
Pisałem w weekend, że nie należy bać się "drogich" zakupów (L) na EDku, bo będzie jeszcze drożej - SYGNAŁ TO SYGNAŁ.
Dziękuję, skorzystałemkarnak pisze:Pisałem w weekend, że nie należy bać się "drogich" zakupów (L) na EDku, bo będzie jeszcze drożej - SYGNAŁ TO SYGNAŁ.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dawać spadek na edku 
No ale jak działa? Bo nie rozumiem...highend pisze:marudziszc.ajto pisze: Gdy patrzę jak się wykłócasz i usprawiedliwiasz ze swoimi analizami, to się zastanawiam czy one nie są dla ciebie ważniejsze niż przyrost depo na realnym koncie
Kangura mam nawet w wersji 0.58 namalowane, ze tam moze spasc![]()
co ja prorok jestem ? ja tylko pokazalem metode, ktora jest mega inna i działa.
na edku masz potwierdzenie. wazne miejsca metody to F23 i F161. I chyba to widac?
0.72 na A/U obwieściłeś jako dołek i basta, to ja rozumiem że idziemy UP, tymczasem nurkujemy prawie 200P niżej a ty wyskakujesz że ten poziom też może być (przed tym ani się zająknąłeś o nim), teraz dokładasz jeszcze 0.58
Tyś jest naprawdę niemożliwy gość.
Pytałem poważnie o fundamenty, przy takim ruchu to obojętnie gdzie w górze 'fibo' byś umieścił dziś to by się 'sprawdziło'. Swoją drogą widzę że jesteś fanem poziomów fibo, polecam książkę Dinapoliego...niby znawca a dorobił się nie na giełdzie tylko na książce.....highend pisze:spojrz na malunek - zielone fibooiro pisze: masz rację ale czy był sygnał do 1.17...??
on byl zrobiony jak edek byl na fibo 23 = 1.08500.... na pewno wiele osob na forum pamieta.
trafiony zatopionya nawet wybity = niejako sygnal, ze bedzie dalsze UP po jakiejs korekcie
![]()
Dobrze, więc nie działac.ajto pisze: No ale jak działa? Bo nie rozumiem...
0.72 na A/U obwieściłeś jako dołek i basta, to ja rozumiem że idziemy UP, tymczasem nurkujemy prawie 200P niżej a ty wyskakujesz że ten poziom też może być
Co do kangura co Ci mam napisać, że się pomyliłem? Równie dobrze mogę napisać, że to nie działa
Kawa też spada i wróciła w sumie do punktu wyjścia... więc? Do 150 nie doszła, tylko do 136 o ile dobrze kojarzę - więc tam można było L zamykac jak ktoś zabrał od 119.... ale ja tego nie wiedziałem
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Coś mi się wydaje, że mógł dostać bana, bo komuś pojechał ostatnio, ale mogło mi się pomylićhighend pisze:... tutaj rację miał Nowy123... który zniknął.
Znika jak ma racje, a jak jej nie ma to sie wykłóca.
Fundamentalnie, zblizam sie do dolka na ropie (rosja ledwo dycha) pieniadze z Akcji musza gdzies poplynac:oiro pisze:Pytałem poważnie o fundamenty, przy takim ruchu to obojętnie gdzie w górze 'fibo' byś umieścił dziś to by się 'sprawdziło'. Swoją drogą widzę że jesteś fanem poziomów fibo, polecam książkę Dinapoliego...niby znawca a dorobił się nie na giełdzie tylko na książce.....highend pisze:spojrz na malunek - zielone fibooiro pisze: masz rację ale czy był sygnał do 1.17...??
on byl zrobiony jak edek byl na fibo 23 = 1.08500.... na pewno wiele osob na forum pamieta.
trafiony zatopionya nawet wybity = niejako sygnal, ze bedzie dalsze UP po jakiejs korekcie
![]()
A) obligacje, risk off , stopy up $ wraca do mamusi i bedzie sie umacnial.
b) surowce, stopy zostaja na poziomie, $ bedzie sie oslabial.
Osobiscie nie widze abysmy przebili dolki na $ z Euro. Drugi scenariusz pasuje mi bardziej? Dlaczego? Rosja wykonczona, akcje i indexy spadaja, pieniadze plyna w surowce i podnosza ceny (glownie ropa), tani dolar temu pomoze, Chiny maja wiekli problem juz, a do tego dojda drogie surowce aby dokonczyc Chinskie marzenia o potedze "BEZ NIEWIEDZIALNEJ REKI" - i oczywiscie stopy na poziomie, przeciez NIE CHCEMY placic Chinolom wiecej za ich Obligacje????
Jednak narazie, przeczakac panike, i popatrzec na to zimym okiem, tyle ode mnie. Oczywiscie sytuacja jest dynamiczna i sie wiele moze zmienic, zalezy co beda robic "skosne oczy" tak tez bedzie reagowal wuj sam. Walka miedzy hegemonem i nowa wschodzaca gwiazda.
Na indeksach na d1 już są młotki na f61
Jak tak skończą to może być powrót do pompowania.
Ale jaja ....
Jak tak skończą to może być powrót do pompowania.
Ale jaja ....
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Na godzinnym EDku do sensownego sygnału na eS jeszcze daleko - poniżej wsparcia i nie ma co być w gorącej wodzie kąpanym: 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.