Przewieźli niejednego apacza eSek.

Dziękuję, skorzystałemkarnak pisze:Pisałem w weekend, że nie należy bać się "drogich" zakupów (L) na EDku, bo będzie jeszcze drożej - SYGNAŁ TO SYGNAŁ.
Przewieźli niejednego apacza eSek.
No ale jak działa? Bo nie rozumiem...highend pisze:marudziszc.ajto pisze: Gdy patrzę jak się wykłócasz i usprawiedliwiasz ze swoimi analizami, to się zastanawiam czy one nie są dla ciebie ważniejsze niż przyrost depo na realnym koncie
Kangura mam nawet w wersji 0.58 namalowane, ze tam moze spasc![]()
co ja prorok jestem ? ja tylko pokazalem metode, ktora jest mega inna i działa.
na edku masz potwierdzenie. wazne miejsca metody to F23 i F161. I chyba to widac?
Pytałem poważnie o fundamenty, przy takim ruchu to obojętnie gdzie w górze 'fibo' byś umieścił dziś to by się 'sprawdziło'. Swoją drogą widzę że jesteś fanem poziomów fibo, polecam książkę Dinapoliego...niby znawca a dorobił się nie na giełdzie tylko na książce.....highend pisze:spojrz na malunek - zielone fibooiro pisze: masz rację ale czy był sygnał do 1.17...??
on byl zrobiony jak edek byl na fibo 23 = 1.08500.... na pewno wiele osob na forum pamieta.
trafiony zatopionya nawet wybity = niejako sygnal, ze bedzie dalsze UP po jakiejs korekcie
![]()
Dobrze, więc nie działac.ajto pisze: No ale jak działa? Bo nie rozumiem...
0.72 na A/U obwieściłeś jako dołek i basta, to ja rozumiem że idziemy UP, tymczasem nurkujemy prawie 200P niżej a ty wyskakujesz że ten poziom też może być
Coś mi się wydaje, że mógł dostać bana, bo komuś pojechał ostatnio, ale mogło mi się pomylićhighend pisze:... tutaj rację miał Nowy123... który zniknął.
Znika jak ma racje, a jak jej nie ma to sie wykłóca.
Fundamentalnie, zblizam sie do dolka na ropie (rosja ledwo dycha) pieniadze z Akcji musza gdzies poplynac:oiro pisze:Pytałem poważnie o fundamenty, przy takim ruchu to obojętnie gdzie w górze 'fibo' byś umieścił dziś to by się 'sprawdziło'. Swoją drogą widzę że jesteś fanem poziomów fibo, polecam książkę Dinapoliego...niby znawca a dorobił się nie na giełdzie tylko na książce.....highend pisze:spojrz na malunek - zielone fibooiro pisze: masz rację ale czy był sygnał do 1.17...??
on byl zrobiony jak edek byl na fibo 23 = 1.08500.... na pewno wiele osob na forum pamieta.
trafiony zatopionya nawet wybity = niejako sygnal, ze bedzie dalsze UP po jakiejs korekcie
![]()