Przeczytaj ze zrozumieniem on nie stawia slHodis pisze:Atlanticos a gdzie TP stawiasz na USD CAD ?:>

Przeczytaj ze zrozumieniem on nie stawia slHodis pisze:Atlanticos a gdzie TP stawiasz na USD CAD ?:>
już ktoś o to pytał... nie wiem ile pipsów wezmę z tego...jak zejdziemy niżej to postawię SL na be+1, skasuję oczekującego hedge'a i będę patrzył co robi rynek... Jeśli w tym tygodniu będzie odreagowanie ostatniego umocnienia dolara (a taki scenariusz delikatnie zakładam) to biorąc pod uwagę że usdcad idzie 7 dzień w górę i zrobił 400 pipsów co na tej parze nie jest standardem liczę na przynajmniej 100 pipsów. Ale jak będą mieszać w obu kierunkach jak dziś to czuję że po przestawianiu SL na zysk gdzieś mi po niego wrócą i się wkurzęHodis pisze:Atlanticos a gdzie TP stawiasz na USD CAD ?:>
MarkoS pisze:Przeczytaj ze zrozumieniem on nie stawia slHodis pisze:Atlanticos a gdzie TP stawiasz na USD CAD ?:>
wiec masz podobne oczekiwania do mnieHodis pisze:
ja mam ustawiony na 1.0435 ale nie wiem czy nie nazbyt zachłannie
ja w poblizu bo 1.04500atlanticos pisze:wiec masz podobne oczekiwania do mnieHodis pisze:
ja mam ustawiony na 1.0435 ale nie wiem czy nie nazbyt zachłannie
Tu trzeba zakładac 1.37 a nie delikatne zwyzki ,1,3060 to juz powinien byc bastion,albo Cugan zostanie głownym guruatlanticos pisze:już ktoś o to pytał... nie wiem ile pipsów wezmę z tego...jak zejdziemy niżej to postawię SL na be+1, skasuję oczekującego hedge'a i będę patrzył co robi rynek... Jeśli w tym tygodniu będzie odreagowanie ostatniego umocnienia dolara (a taki scenariusz delikatnie zakładam) to biorąc pod uwagę że usdcad idzie 7 dzień w górę i zrobił 400 pipsów co na tej parze nie jest standardem liczę na przynajmniej 100 pipsów. Ale jak będą mieszać w obu kierunkach jak dziś to czuję że po przestawianiu SL na zysk gdzieś mi po niego wrócą i się wkurzęHodis pisze:Atlanticos a gdzie TP stawiasz na USD CAD ?:>
Nowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/news/2013-06-2 ... ramp-fails
hahha co za byczki robi c omoga na SP500 by podbijac pod kazde paplanie
E J cos pod S BERAS FLAG hmm