DayTrading: Poniedziałek 24.06.2013
- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.06.2013
co z usd/cad, nadal uważacie, że S?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- atlanticos
- Maniak
ja nadal - zresztą mam otworzone już Skk.dreamer pisze:co z usd/cad, nadal uważacie, że S?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
a CHinach co innego jestpedro pisze:czytałem to przed chwilą... pusty śmiech, bo amerykańskie też nie upadły, chociaż były prywatne : )Nowy123 pisze:http://www.pb.pl/3193934,12674,chinska- ... -jak-w-usa
jeden Lehmann upadl, bo się chlopaki mało znali i za mało piłek golfowych wspolnie w dołkach umiescili
eh, wszystko sciema i oderwane od rzeczywisotsci wirtualne aktywa....
tam to sa dzielnicie DUCHow puste mieszkanie

liman mial upasc i tyle

a co tak się interesujesz tematem hehe chcesz bezprawnie zająć lokal?Nowy123 pisze:a CHinach co innego jestpedro pisze:czytałem to przed chwilą... pusty śmiech, bo amerykańskie też nie upadły, chociaż były prywatne : )Nowy123 pisze:http://www.pb.pl/3193934,12674,chinska- ... -jak-w-usa
jeden Lehmann upadl, bo się chlopaki mało znali i za mało piłek golfowych wspolnie w dołkach umiescili
tam to sa dzielnicie DUCHow puste mieszkanieosiedla
![]()
liman mial upasc i tyle

W Hiszpanii też są osiedla i miasta duchów : )... u nas coś jeszcze ich małoNowy123 pisze:a CHinach co innego jestpedro pisze:czytałem to przed chwilą... pusty śmiech, bo amerykańskie też nie upadły, chociaż były prywatne : )Nowy123 pisze:http://www.pb.pl/3193934,12674,chinska- ... -jak-w-usa
tam to sa dzielnicie DUCHow puste mieszkanieosiedla
![]()
liman mial upasc i tyle

mnie tam się wydaje, że jak się uwali tak na glebiej w Chinach, to się zdenominują, mając wszystkich głęboko w de.

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- kk.dreamer
- Pasjonat
mi pierwsze s wycielo na sl, za ciasno ustawilam jak wychodzilam z domu, ale zalapalam ponownie po 1,05378, martwiłam się bo tak się buja narazie, dlatego chciałam wiedieć , czy inni tez trzymająatlanticos pisze:ja nadal - zresztą mam otworzone już Skk.dreamer pisze:co z usd/cad, nadal uważacie, że S?

bronia tego EDKA cos za bradzo przy 13060
- atlanticos
- Maniak
bo uzgodniłem z Goldmanami że na tym poziomie zawracamy - mam im coś za to odpalićNowy123 pisze:bronia tego EDKA cos za bradzo przy 13060

- kk.dreamer
- Pasjonat
Żabka gdzie masz tp? ja się nigdy nie naucze obliczac tp 

- atlanticos
- Maniak
nie mam... pomyśle w trakcie bo pewnie będę przestawiał SL...nie wiem jak długo chcesz trzymać pozycję ale najbliższy masz na zamknięciu luki weekendowejkk.dreamer pisze:Żabka gdzie masz tp? ja się nigdy nie naucze obliczac tp