Tak sobie siedzę i dumam nad tym kablem i zastanawiająca sprawa, koleś oprócz jednego zdania o podniesieniu stóp, prawie wszystko inne powiedział co powinno kabla osłabić. Wybił się w górę niesamowicie, co dla mnie śmierdzi na kilometr. Uważam to za fałszywy sygnał do wciągnięcia w L. Do tego bardzo mocny opór, do którego dotarł i to zagrożenie, które stwarza mocny funt (wg. prezesa). Może się mylę, ale warto zaryzykować s bo nie ma powodów dla których miałby rosnąć...
No ludzi proszę was bardzo jak można nazywa PiS skrajną prawica w najlepszym wypadku to partia centroprawicowa. Skrajną prawice to ja reprezentuje czyli radykalny nacjonalizm. Oczywiści w kraju jest problem bo z jednej strony mamy Donka który "kręci lody" a z drugiej rusofoba Kaczyńskiego. Więc happy endu się raczej nie spodziewam.
blacha pisze:No ludzi proszę was bardzo jak można nazywa PiS skrajną prawica w najlepszym wypadku to partia centroprawicowa. Skrajną prawice to ja reprezentuje czyli radykalny nacjonalizm. Oczywiści w kraju jest problem bo z jednej strony mamy Donka który "kręci lody" a z drugiej rusofoba Kaczyńskiego. Więc happy endu się raczej nie spodziewam.
skrajny nacjonalizm, ... ciemnota XIX wieku
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Oj przynosiło tylko często ludzi nie wiedza wiele o skrajnym nacjonalizmie zbyt wiele i często gesto mylo go z faszyzmem. Skrajnie nacjonalistyznym państwem był Japonia obecnie już to się zmienia ale nacjonalizm jest bardzo silny w tym kraju. kolejny kraj to Norwegia i kilka pomniejszych.