DayTrading: Poniedziałek 16.06.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 16.06.2014
U mnie to samo - loading data.
Na kablu h4 objęcie bessy
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
zabezpieczyłes break evens ? bo ja mam ta sama pozycje tyko w przeciwnym kierunku - chyba zamkneadk77 pisze:Dalej uważam, że główny scenariusz to orgr na tygodniowym. Złoto będzie się umacniać w przeciwieństwie do sp. do końca roku złoto może zawitać w okolice 1600pkubiu pisze:Witam dolar słąbia a moze to okazja na S na Kangurze i L uJku przed Fed?
-- Dodano: 16 cze 2014, 07:14 --
złoto przebio TL na 1273 ! czy to koniec trendu spadkowego>?

chciwość jest dobra
be jest zabezpieczone, chociaż przy fed możliwe różne strzały i wybicie sl. mimo to uważam, że złoto będzie w długim terminie się umacniać. Istnieje opcja, że poziom 1285 (poziom wybicia dołem z trójkąta będzie skutecznym oporem i powróci do spadków)pkubiu pisze:zabezpieczyłes break evens ? bo ja mam ta sama pozycje tyko w przeciwnym kierunku - chyba zamkneadk77 pisze:Dalej uważam, że główny scenariusz to orgr na tygodniowym. Złoto będzie się umacniać w przeciwieństwie do sp. do końca roku złoto może zawitać w okolice 1600pkubiu pisze:Witam dolar słąbia a moze to okazja na S na Kangurze i L uJku przed Fed?
-- Dodano: 16 cze 2014, 07:14 --
złoto przebio TL na 1273 ! czy to koniec trendu spadkowego>?
- dobryfxplayer
- Maniak
yeahman pisze:Na kablu h4 objęcie bessy
Jezeli pojawi sie cos na rodzaj RGRa na szczycie to żal byloby nie sprobowac...
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
-
- Stały bywalec
usd/pln wraca do porannych minimów a miało tak wystrzelić....
Co obstawiacie z edkiem? Ja widzę tutaj konsolę 1.351-1.1355 ale nie mam pomysłu co dalej.
Co obstawiacie z edkiem? Ja widzę tutaj konsolę 1.351-1.1355 ale nie mam pomysłu co dalej.
Kabel to w ogole juz chyba wyczerpał swój limit na wzrosty... na miesięcznym wykresie bardzo mocny historyczny opór... a teraz przejęcie bessy i szykują się chyba mocne Sell'e 

jak to siara mówił: http://demotywatory.pl/4352399/Sensacja
Mają rozmach sk... - wybudzili Schumachera, żeby przykryć aferę podsłuchową
Mają rozmach sk... - wybudzili Schumachera, żeby przykryć aferę podsłuchową
rzeźnik, pod D_P
https://www.tradingview.com/x/sFdq3uXX

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Możesz rozwinąć? Daily Pivot?pedro pisze:(...)D_P(...)