a jaki to plan. Z tego co pisałeś wcześniej osiągnął okolice 181.70 a teraz w kierunku 179.00 ??highend pisze:Rzeźnik leci zgodnie z planem ; )
DayTrading: Poniedziałek 09.02.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 09.02.2015
Kiwi w ciwkeym miejscu porowym
po czapowanie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
DAX w trendzie korrekcyjnym
Mozliwe chwilowe odbicie.
Wznowienie trendu wrostowego powyzej 10900
Mozliwe chwilowe odbicie.
Wznowienie trendu wrostowego powyzej 10900
Wlasnie gadalem z pewnym Grekiem u mnie w robocie. Mowil, ze w kraju coraz wieksza bieda. Zdarzaja sie sytuacje ze dzieci mdleja z glodu w szkolach. Ludzie nie maja pieniedzy na ogrzewanie i pala meblami, smieciami, parkietem (zrywanym z podlog) aby ogrzac domy.
Mowi, ze nowy rzad obiecal ludziom strasznie duzo i bedzie teraz w negocjacjach jechal po bandzie aby dostac to co sobie zaplanowal bez obawy, ze nic nie dostana bo dla nich Grexit to nie problem. Roznie to moze byc.
I co wiecej trudno przewidziec jak rynek zreaguje na Grexit. Dla czesci to bedzie dobry sygnal, a dla innych zly dla wartosci Euro.
Mowi, ze nowy rzad obiecal ludziom strasznie duzo i bedzie teraz w negocjacjach jechal po bandzie aby dostac to co sobie zaplanowal bez obawy, ze nic nie dostana bo dla nich Grexit to nie problem. Roznie to moze byc.
I co wiecej trudno przewidziec jak rynek zreaguje na Grexit. Dla czesci to bedzie dobry sygnal, a dla innych zly dla wartosci Euro.
kiw izaliczyl 23 fibo koekty
obserwuje ropę i można by było zapakować S z TP na 42$,
według analizy, jeszcze nie zanegowali takiego układu.
http://goo.gl/KbN0qS
według analizy, jeszcze nie zanegowali takiego układu.
http://goo.gl/KbN0qS
To co sie dzieje w Grecji to katastrofa.panzupa pisze:Wlasnie gadalem z pewnym Grekiem u mnie w robocie. Mowil, ze w kraju coraz wieksza bieda. Zdarzaja sie sytuacje ze dzieci mdleja z glodu w szkolach. Ludzie nie maja pieniedzy na ogrzewanie i pala meblami, smieciami, parkietem (zrywanym z podlog) aby ogrzac domy.
Tylko kto temu winny?
W duzej mierze ich byla wladza. Bogaci nie placili podatkow, a ich tez zwykli ludzie nawykli do roznych "fakilaki".
Teraz gdy wszystko wyszlo na wierzch, potrzebuja pomocy?
Ale pomoc im zeby dalej zyli tak jak do tej pory? Stanowczo nie.
Jezeli sami nie sa w stanie ogarnac gosporarczo panstwa, to musza oddac swoja suwerennosc w zamian za pomoc.
Jezeli tego nie chca, ta nich sobie pamagaja sami.
Szkoda mi zwyklych ludzi, ale jeszcze by bardziej bylo by mi zal, gdyby pociagneli za soba w dol cala reszte Europy.
- atlanticos
- Maniak
ja nie wiem jak można myśleć że dla euro wyjście Grecji będzie dobre.... Nastąpi efekt domina i obawa o przyszłość całej UE i edek parytet w parę tygodni zaliczy w takiej sytuacji. A technika z wysokich interwałów (dzienny, tygodniowy, miesięczny) tylko by mu w tym sprzyjała...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
https://www.mql5.com/en/charts/2999091/ ... ski-mbankuKolavor pisze:a jaki to plan. Z tego co pisałeś wcześniej osiągnął okolice 181.70 a teraz w kierunku 179.00 ??highend pisze:Rzeźnik leci zgodnie z planem ; )
179.4xx ma do zaliczenia gruba zielona linia, o ile pokona te cieniutkie zielone linie

potem się zobaczy- ale potem raczej UP.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami