DayTrading: Poniedziałek 07.04.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 07.04.2014
Kangur. Dalsza ekspansja na północ? Mam jedną małą L i zabezpieczyłem na wszelki wypadek.
Postanowiłem dać S na USD/CHF i też pozycja zabezpieczona już na BE bo nie znam tej pary ale wychodzą mi spadki z AT.
Postanowiłem dać S na USD/CHF i też pozycja zabezpieczona już na BE bo nie znam tej pary ale wychodzą mi spadki z AT.
Mam nadzieje ze Kangur w gore , choc narazie tak jak by lekko w bok skakal 
A co sadzicie o Kiwi? cle to 0,8702?

A co sadzicie o Kiwi? cle to 0,8702?
- harymilloki
- Maniak
Myślę że UJEK zawróci dopiero przy 102,620, lecz w punkcie obecnego odbicia też jest to bardzo prawdopodobne.
-- Dodano: pn 07-04-2014, 8:21 --
Coś tego KABLA nie chcą puścić ku górze. Ale wydaje mi się że wkońcu NIEDŹWIADKI ulegną pod presją BYKÓW.
-- Dodano: pn 07-04-2014, 8:21 --
Coś tego KABLA nie chcą puścić ku górze. Ale wydaje mi się że wkońcu NIEDŹWIADKI ulegną pod presją BYKÓW.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Zaczyna sprzedac na gieldzie. Panie Nowy, jak myslisz DAX, SP500, US30?
Profesional - czekam zeby przejsc, ale nie potrafie doprowadzic do stanu bez pozycji zeby je zmienic a nie chce jechac przez jakis czas na dwóch... mam nadzieje ze czerwcowy urlop mi w tym pomozepkubiu pisze:hy ktos ma konto w XTB czałyczas jade na Bassic-u a spreedy mnie wykanczaja przy 0 day tradingu
ale tam maja jescze konto profesional , Normal ktore lepsze?

-- Dodano: pn 07-04-2014, 9:40 --
dwa pytania w zwiazku z tym mam :Kusus pisze:Ja bym tak na to spojrzał... a więc zjazd jeszcze o kilkadziesiąt / kilkanaście pips i trudno przewidzieć gdzie wypadnie dno korekty.
1) która linia powinna być mocniejsza ?
2) co to za linia poprowadzona po dołkach ? testujesz coś nowego ?
-- Dodano: pn 07-04-2014, 9:42 --
mój view w pierwszym wpisie tego wątkuharymilloki pisze:Coś tego KABLA nie chcą puścić ku górze. Ale wydaje mi się że wkońcu NIEDŹWIADKI ulegną pod presją BYKÓW.

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
1. LT w dłuższym terminie jest mocniejsza niż lokalna korekta w tym przypadkuCiapul pisze:Profesional - czekam zeby przejsc, ale nie potrafie doprowadzic do stanu bez pozycji zeby je zmienic a nie chce jechac przez jakis czas na dwóch... mam nadzieje ze czerwcowy urlop mi w tym pomozepkubiu pisze:hy ktos ma konto w XTB czałyczas jade na Bassic-u a spreedy mnie wykanczaja przy 0 day tradingu
ale tam maja jescze konto profesional , Normal ktore lepsze?
-- Dodano: pn 07-04-2014, 9:40 --
dwa pytania w zwiazku z tym mam :Kusus pisze:Ja bym tak na to spojrzał... a więc zjazd jeszcze o kilkadziesiąt / kilkanaście pips i trudno przewidzieć gdzie wypadnie dno korekty.
1) która linia powinna być mocniejsza ?
2) co to za linia poprowadzona po dołkach ? testujesz coś nowego ?
-- Dodano: pn 07-04-2014, 9:42 --
mój view w pierwszym wpisie tego wątkuharymilloki pisze:Coś tego KABLA nie chcą puścić ku górze. Ale wydaje mi się że wkońcu NIEDŹWIADKI ulegną pod presją BYKÓW.
2. Średnioterminowa / krótkoterminowa LT.
PAmietac o Jednym ze USA lubi luki domykac
ipredzej czy pozniej je domyka
taka ja kdzis pod ktora zrobia znowu zrzut

taka ja kdzis pod ktora zrobia znowu zrzut
To jak przewidujecie gdzie dojadą na sp i dax
siema wszystkim jak minął weekend
mam nadzieje że dobrze
10:30 index sentix a pózniej pusto w kalendarzu ciekawy dzień bedzie

10:30 index sentix a pózniej pusto w kalendarzu ciekawy dzień bedzie

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

czesc Wam po weekendzie
USDPLN ladnie idzie w gore
chyba chce wybic z trojkata 

Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest